Ugrađivanje Word dokumenta u blog

Uz Word dokument uskladišten na OneDrive, možete da ga ugradite u blog ili Veb lokaciju, kao što je ugrađivanje video zapisa. Kada ažurirate dokument, ugrađeni prikaz automatski prikazuje ispravke.

Word dokument ugrađen u objavu na blogu

Ako je dokument otvoren za uređivanje u Word za veb, koristite sledeće korake da biste kopirali kôd za ugradnju:

 1. Idite na stavku > delite, a zatim kliknite na Ugradi.

  Preuzimanje koda za ugradnju za Word dokument

 2. Izaberite stavku generiši.

 3. Kliknite na strelicu za razvijanje pored interakcije da biste napravili neke odluke o tome šta ljudi mogu da rade sa ugrađenim prikazom dokumenta. Na primer, ako ne želite da budu u mogućnosti da odštampaju dokument, opozovite izbor u polju za potvrdu Dozvoli ljudima da odštampaju dokument .

  Opcije za ugrađivanje Word dokumenta

  Pregled prikazuje kako će dokument izgledati kada se ugrađuje na Veb stranicu.

 4. Kliknite desnim tasterom miša u polju kôd za ugrađivanje i kliknite na dugme Kopiraj.

 5. U uređivaču bloga počnite da pišete poruku. Kada želite da ugradite dokument, prebacite se na HTML uređivanje i pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V (ili ⌘ + V na Mac računaru) da biste nalepili kôd za ugradnju.

Napomena: Uređivač bloga može da ima trik za prebacivanje na HTML uređivanje. Na primer, u TypePad, idite na blogove, kliknite na ime bloga, a zatim izaberite stavku sastavljanje. U Wordpres idite na kontrolnu tablu svog bloga i izaberite stavku objave > Dodajte novo. Takođe u Wordpres, ne brinite da li je kôd za ugradnju IFRAME. Uobičajeno Wordpres ne omogućava iokvire u objavljenim porukama, ali prave izuzetak za ifrejme Office za veb dokumentima domaćina.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×