Sadržaj
×
Ujedinjavanje zdravstvenih radnika u vezi sa kvalitetom i obavezom

Podsticanje zaposlenih da se angažuju na svim nivoima preduzeća mogu da izazovu. Potreban vam je način da povežete zaposlene u svim kancelarijama i zemljama da biste poboljšali angažovanje i saradnju, kao i da biste se uverili da su svi svesni korporativnih smernica i najnovijih praksi.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Koristite Yammer da biste povezali celu zdravstvenu organizaciju širom sveta i razložili silose informacija da biste kreirali bezbedne i fokusirane razgovore. Funkcija prevođenja poruka usluge Yammer može čak i da se susreće sa jezičkim barijerama.

Pošto je Yammer integrisan sa uslugom Microsoft 365, vi i globalno osoblje možete direktno da pređete iz razgovora u saradnju sa poznatim alatkama kao što su Word i Excel. Radne datoteke možete bezbedno da skladištite u sharePoint, tako da svako u timu ima pristup.

SharePoint zaposlenima takođe pruža pristup regulatornim procedurama, uputstvima za obuku i još mnogo toga. Ako Microsoft 365 proveri usluge, možete da proverite da li vaši zapisi ispunjavaju HIPAA zahteve.

Istaknute stavke

  • Poboljšajte transparentnost i saradnju povezivanjem celokupne radne sile.

  • Brzo komunicirajte o bezbednosnim ispravkama sa osobljem, bez obzira na to gde su.

Saznajte više

Planiranje strategije uz Yammer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×