Uklanjanje povezanog naloga iz programa Outlook na vebu

Ako više ne želite da imate drugi nalog e-pošte povezan sa Outlook na vebu, možete da uklonite vezu ka nalogu. Uklonićete samo vezu između drugog naloga i programa Outlook na vebu, ne i nalog e-pošte ili e-poruke. Ova tema se odnosi na radne i školske naloge u Microsoft 365.

Napomene: Microsoft će ukloniti mogućnost dodavanja novih naloga u Outlook na vebu pomoću funkcije „Povezani nalozi“ u septembru 2018.​

 • Nećete moći da povežete nove naloge nakon 15. septembra 2018.

 • Nalozi koji su bili povezani pre 15. septembra 2018. godine nastaviće da se sinhronizuju kao i obično do 30. oktobra 2018.

 • 30. oktobra 2018. godine svi povezani nalozi će prestati da sinhronizuju e-poštu.  

 • 15. novembra 2018. godine opcija „Povezani nalozi“ (Postavke > Pošta > Nalozi) će biti uklonjena iz programa Outlook na vebu.

 • E-pošta koja je već sinhronizovana nastaviće da se prikazuje u vašem prijemnom sandučetu osim ako je ručno ne uklonite.​

Šta se dešava sa mojom postojećom e-poštom kada uklonim vezu? Sve e-poruke koje su uvezene u Outlook na vebu i dalje će biti tamo kada uklonite nalog e-pošte.

Pre nego što uklonite nalog e-pošte iz programa Outlook na vebu, preporučujemo da se prijavite kod originalnog dobavljača e-pošte povezanog sa tim nalogom i proverite da li su kopije e-poruka tamo. Ako jesu, možete da izbrišete sve te e-poruke sa nalogom iz Outlook na vebu kada uklonite nalog i da i dalje imate kopiju njih sa dobavljačem e-pošte. Ako nisu tamo, kada uklonite nalog, možda bi trebalo da uskladištite e-poruke u fascikli u programu Outlook na vebu umesto da ih izbrišete.

Uklanjanje veze između drugog naloga i programa Outlook na vebu

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Na Outlook traci sa alatkama izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom .

 3. U okviru Postavke aplikacije, izaberite stavku Pošta.

 4. U oknu za navigaciju odaberite stavku Poštai u okviru Naloziizaberite stavku povezani nalozi.

  Povezani nalozi

 5. Izaberite nalog koji želite da uklonite, a zatim odaberite stavku ukloni odbaci .

 6. Kliknite na dugme da da biste potvrdili da želite da prekinete povezivanje sa nalogom.

 7. Kada uklonite nalog iz programa Outlook na vebu, možete da izbrišete sve e-poruke koje se i dalje pojavljuju u programu Outlook.

Takođe pogledajte

Brisanje svih e-poruka u programu Outlook na vebu

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na vebu (Microsoft 365)

Zatvaranje Outlook.com naloga

Povezani nalozi više nije podržan u programu Outlook na vebu (Microsoft 365 za poslovne naloge)

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×