Uključivanje ili isključivanje iskačućeg obaveštenja o novoj poruci

Uključivanje ili isključivanje iskačućeg obaveštenja o novoj poruci

Obaveštenje na radnoj površini jeste obaveštenje koje se pojavljuje na radnoj površini kada primite novu e-poruku, poziv za sastanak ili zahtev za zadatak. Obaveštenja na radnoj površini podrazumevano su uključena.

Informacije prikazane u obaveštenjima na radnoj površini razlikuju se u zavisnosti od stavke koju primite u Prijemnom sandučetu.

 • E-poruka   
  Prikazuje ime pošiljaoca, temu i prva dva reda poruke. Obaveštenje na radnoj površini ne prikazuje sadržaj šifrovane ili digitalno potpisane poruke. Da biste videli poruku, morate da je otvorite. 

 • Poziv za sastanak   
  Prikazuje pošiljaoca, temu, datum, vreme i lokaciju sastanka. 

 • Zahtev za zadatak   
  Prikazuje pošiljaoca, temu i datum početka dodeljenog zadatka. 

Pogledajte video od 1:54 minuta o iskačućim obaveštenjima (obaveštenja)

Pregledač ne podržava video.

Uključivanje ili isključivanje obaveštenja

Savet: Ako želite da obaveštenje na radnoj površini bude vidljivo tako da imate više vremena da ga pročitate, postavite pokazivač iznad obaveštenje pre nego što ono nestane iz prikaza.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Pošta.

 2. U okviru Prispeće poruka potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži obaveštenje na radnoj površini, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Napomena: Da biste potisnuli ili omogućili druga obaveštenja kao što su zvukovi, promene pokazivača miša ili prikazivanje ikone koverte na traci zadataka, potvrdite ili opozovite izbor u odgovarajućim poljima za te funkcije.

Kada se obaveštenja na radnoj površini ne pojavljuju

Obaveštenja na radnoj površini ne pojavljuju se tokom početne sinhronizacije naloga e-pošte ili kada zatražite ručno slanje ili primanje.

Takođe, ako koristite pravila za poruke i nova poruka se premešta iz podrazumevanog prijemnog sandučeta naloga, možda nećete dobiti obaveštenje na radnoj površini.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×