Uključivanje ili isključivanje "Omiljene lokacije"

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Odeljak Omiljene lokacije možete da isključite ako ne koristite tu funkciju i želite više prostora za prikaz liste fascikli pošte u okno fascikle. Odeljak Omiljene lokacije smešten je na vrhu Okno fascikle i sadrži prečice do fascikli koje često koristite.

Fascikle se ne dodaju i ne uklanjaju kad isključite odeljak Omiljene lokacije – time se samo menja hoće li odeljak biti prikazan u Okno fascikle. Takođe, nema uticaja na fascikle na glavnoj listi fascikli.

  • U modulu Pošta izaberite stavke Prikaz > Okno fascikle > Omiljene lokacije.

Ako isključite odeljak Omiljene lokacije, a zatim ga ponovo uključite, pojavljuju se iste fascikle.

Savet:  Ako komanda Omiljene lokacije nedostaje, verovatno ste u specijalnom prikazu poznatom kao lista fascikli, a ne u modulu Pošta. Na traka za navigaciju izaberite stavku Pošta.

"Omiljene lokacije", koja se nalazi na vrhu Okno za navigaciju, sadrži prečice do fascikle koje često koristite. Omiljene lokacije je podrazumevano uključeno, ali možete isključiti ako ne koristite funkciju i ne želite više prostora za prikaz liste fascikli pošte u oknu za navigaciju.

Omiljene lokacije u oknu za navigaciju

Nema fascikle se dodaju ili uklanjaju kada ste uključili ili isključili Omiljene lokacije – samo ovo menja prikaz odeljka u oknu za navigaciju. Postoji i ne utiče na fascikle na listi glavnom fascikli.

  • U Pošta, na kartici Prikaz , u grupi raspored izaberite stavku Okno za navigaciju, a zatim kliknite na dugme "Omiljene lokacije".

    Meni „Okno za navigaciju“

Ako isključite odeljak Omiljene lokacije, a zatim ga ponovo uključite, pojavljuju se iste fascikle.

Savet: Ako Omiljene komandu u nedostaju, verovatno ste na Listi fasciklipošte. U oknu za navigaciju izaberite stavku Pošta.

Uključivanje "Omiljene fascikle" i isključivanje ne utiče na fascikle na listi. Ako imate fascikle koje se nalaze u "Omiljene fascikle" kada isključite funkciju, te fascikle će biti tamo kada ga ponovo uključite.

  • U meniju Prikaz postavite Oknoza navigaciju i izaberite stavku "Omiljene fascikle" da biste opozvali izbor ga.

  • Kliknite na dugme "Omiljene fascikle" da biste ponovo uključili funkciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×