Uključivanje programskog dodatka Outlook Social Connector

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada otvorite e-poruku u programu Outlook, programski dodatak Outlook Social Connector je umanjen kao jedan red na dnu Okno za čitanje. Da biste ga razvili, kliknite na strelicu ili povucite vrh umanjenog okna sve dok ne bude željene visine.

Programski dodatak Outlook Social Connector podrazumevano je umanjen

Ne vidim okno za osobe.

Isprobajte ova rešenja.

  • Uključite okno za čitanje     Kliknite na Prikaz > Okno za čitanje i zatim kliknite na Desno ili Dole.

  • Uključite okno sa osobama     Kliknite na Prikaz > Okno sa osobama i zatim kliknite na Normalno ili Umanji.

  • Uverite se da vam organizacija dozvoljava da se povežete na internet     Neke organizacije ne dozvoljavaju pristup lokacijama za društveno umrežavanje koje se nalaze izvan njihove intranet mreže. Obratite se administratoru mreže za više informacija.

Priključivanje aplikacija za Outlook Social Connector

Ako koristite Outlook i SharePoint na poslu, možete da vidite kontakte u vašoj organizaciji.

Napomena: nekoliko društvenih aplikacija, uključujući Facebook i LinkedIn su uklonjeni iz Outlook Social Connector. Više informacija potražite u članku Facebook Connect više nije dostupna.

  1. Izaberite Prikaz > Okno sa osobama > Postavke naloga.

Na kartici „Prikaz“ kliknite na dugme „Okno za osobe“ i izaberite stavku „Postavke naloga“

  1. Potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored naloga na društvenim mrežama koje želite da priključite i dodajte odgovarajuće informacije, kao što su korisnička imena i lozinke.

  2. Izaberite Poveži se > Završi.

Šta je to programski dodatak Outlook Social Connector?

Programski dodatak Outlook Social Connector omogućava da radite u programu Outlook i da ostanete u toku sa statusom i aktivnostima prijatelja i kontakata, bez obzira na to da li su iz vaše organizacije ili sa lokacija za društveno umrežavanje na internetu kao što su Facebook i LinkedIn.

Napomena: Neke funkcije Facebook više nisu dostupni. Više informacija potražite u članku Facebook Connect više nije dostupna.

Na primer, ako vaš kolega Mihajlo Arsić pripada dvema lokacijama za društveno umrežavanje koje i vi koristite, možete da vidite njegova ažuriranja statusa, komentare, poruke i obaveštenja sa tih lokacija, sve na jednom mestu u programu Outlook. Uz to, možete videti listu svih Outlook stavki koje delite sa Mihajlom, kao što su e-poruke, prilozi i sastanci.

Programski dodatak Outlook Social Connector takođe ažurira Mihajlove informacije u Outlook fasciklama za kontakte kad god promeni svoje profile na društvenim mrežama.

Programski dodatak Outlook Social Connector prikazuje ažuriranja i informacije za kontakte u oknu sa osobama, smeštenom ispod otvorenih Outlook stavki, na primer e-poruka, zakazanih obaveza ili sastanaka i kontakata.

Programski dodatak Outlook Social Connector nakon što je razvijen

Kada izaberete Outlook stavku, informacije o pošiljaocu stavke pojavljuju se u oknu sa osobama. Kada izaberete Outlook stavku koja uključuje više osoba, na naslovnoj traci na vrhu okna sa osobama pojavljuju se i male slike svih osoba. Kliknite na sliku neke osobe da biste u oknu sa osobama prikazali informacije o njoj.

Da biste videli veće slike svih osoba uključenih u stavku, kliknite na malo preklopno dugme desno od malih slika na naslovnoj traci.

Kliknite na preklopno dugme da biste videli veće slike

Kliknite na sliku neke osobe da biste u oknu sa osobama prikazali informacije o njoj.

Da biste u oknu sa osobama videli različite informacije o određenoj osobi, izaberite neku od kartica sa leve strane prozora liste.

Skrivanje programskog dodatka Outlook Social Connector

Da biste sakrili programski dodatak Outlook Social Connector iz svih prikaza, kliknite na Prikaz > Okno sa osobama > Isključeno.

Kliknite na okno sa osobama i zatim kliknite na „Isključeno“

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×