Uklonite SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Uklonite SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao vlasnik lokacije SharePoint , možete da uklonite na lokaciju na lokaciji čvorišta SharePoint kad se pridruživanje više nije potrebna. To će ukloniti na traci za navigaciju lokacije čvorišta na vrhu lokacije. Vidi koje nasleđuju na lokaciju na lokaciji čvorišta će ostati isto i funkcije kao što su veze za navigaciju dodatne, aplikacije ili prilagođene liste sa određene kolone koje ste dodali kao deo dizajna lokacije nasleđenih čvorišta će ostati. Nijedan čvorišta lokacije vezane za Veb segment dodali na matičnu stranicu će prikazivati samo informacije na lokaciji umesto sa lokacija povezane sa lokacije čvorišta.

Da uklonite SharePoint lokacijom sa lokacije čvorišta

Napomene: 

  • Morate biti vlasnik lokacije da biste izvršili ove korake.

  • Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

  1. Na lokaciji, kliknite na dugme Postavke Postavke za alatke za migraciju SPO , a zatim izaberite stavku informacije o lokaciji.

  2. U Uređivanje lokacije okno sa informacijama, u okviru Povezivanje lokacije čvorišta, izaberite stavku nijedno i zatim kliknite na dugme Sačuvaj. Izgled lokacije će ostati isto, ali na traci za navigaciju lokacije čvorišta će biti uklonjen sa vrha vaše lokacije.

    Uklonite lokaciju sa SharePoint lokacije čvorišta

Više informacija o SharePoint lokacije čvorišta

Šta je to SharePoint lokacije čvorišta?

Kreiranje lokacije čvorišta u sistemu SharePoint Online

Povezivanje sa SharePoint lokacije sa lokacije čvorišta

Promena izgleda SharePoint sajta

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×