Umanjivanje programa Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, svi umanjeni Microsoft Outlook windows i stavke se prikazuju na traci zadataka. Ikona programa Outlook takođe se prikazuje na sistemskoj traci poslova (poznat i kao sistemska paleta) na krajnjoj desnoj strani trake zadataka kada je Outlook pokrenut. Imate nekoliko opcija za Umanjivanje ili prikazivanje Outlook.

Umanjivanje programa Outlook na traci zadataka

  • Na naslovna traka aktivnog prozora, kliknite na dugme Umanji Slika dugmeta .

    Dugme "smanji" u gornjem desnom uglu

    Prozor programa je umanjen na dugme na traci zadataka.

Možete da promenite podrazumevane postavke da biste sakrili dugme na traci zadataka, tako da bude prikazano kao ikona na sistemskoj traci poslova. Takođe možete da sakrijete ikonu na sistemskoj traci poslova.

Sistemska traka poslova

Podrazumevane postavke su da biste prikazali dugmad na traci zadataka programa Outlook i ikona. Stoga, ako ne vidite u programu Outlook dugme ili ikonu, to je možda skrivene ili isključena.

Prikazivanje ili skrivanje dugmeta programa Outlook na traci zadataka

Možete da sakrijete dugmad trake zadataka u programu Outlook da biste sačuvali prostor na traci zadataka. Kada sakrijete dugmad programa Outlook, Outlook ikona se prikazuje samo na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka.

  • Kliknite desnim tasterom miša na ikonu programa Outlook na sistemskoj traci poslova, a zatim na priručni meni, kliknite na dugme Sakrij kada je umanjeno.

    Podešavanje skrivenog prilikom umanjenog vlasništva

Prikazivanje ili skrivanje Outlook ikone na sistemskoj traci poslova

Outlook i druge ikone mogu biti skrivena ili prerasporediti na sistemskoj traci poslova. Za više informacija o tome kako, pogledajte članak Prilagođavanje na sistemskoj traci poslova trake zadataka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×