Umetanje beležaka sa veba u OneNote

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite da sačuvate informacije koje dođete do u web pretrage, OneNote je savršeno mesto za njega. Pomoću programa Internet Explorer i OneNote zajedno, možete da uhvatite Veb stranica i da ih dodate u beleške.

Koristite Internet Explorer da biste poslali Veb stranice u programu OneNote

  1. U programu Internet Explorer otvorite stranicu koju želite da uhvatite.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na praznu oblast stranice i kliknite na dugme Pošalji u OneNote.

  3. U dijalogu koji se otvara odaberite lokaciju za stranicu, a zatim kliknite na dugme U redu.

    Ako vam se ne dopada kako web stranica izgleda kada ga dodate u Vašoj beležnici, možete opozvati radnju pritiskom na kombinaciju tastera Ctrl + Z.

Napomena: Drugi način da biste poslali veb sadržaja u programu OneNote jeste da biste dodali OneNote Clipper Veb pregledača. To funkcioniše sa Internet Explorer, ivice, Chrome, Firefox i Safari. Otvorite pregledač i idite na www.onenote.com/clipper.

Uhvatite samo deo Veb stranice i poslali ga u programu OneNote

Možete da umetnete isečak ekrana na stranicu umesto slanja Veb stranice u programu OneNote. Isečci ekrana predstavljaju snimaka ekrana računara koji vam mogu arhivirali bilo gde u beležnici.

Da biste koristili prečice na tastaturi da biste hvatali samo deo ekrana, pritisnite Windows + Shift + S, a kada se ekran zatamni, izaberite oblast koju želite da uhvatite. (Ako koristite Windows 8.0 ili starijim verzijama, pritisnite taster Windows + S.) Kada kreirate isečak ekrana pomoću tasterske prečice, OneNote prikazuje izbor lokacije u programu OneNote da biste izabrali gde želite da pošaljete isečak.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×