You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Ako beleškama želite da date dosledniji izgled i pružite kompletniji zapis sa sastanaka, u beleške možete da dodate detalje o sastanku Outlook iz OneNote beleškama. Detalji o sastanku mogu da uključuju datum i lokaciju, dnevni red, temu i učesnike.

Napomena:  Treba da imate programe Outlook 2016 i OneNote 2016 instalirane na istom računaru da biste u beleške dodali detalje o sastanku.

  1. U programu OneNote odaberite stavke Početak > Detalji o sastanku.

    Snimak ekrana dugmeta „Detalji sastanka“ u programu OneNote 2016.

  2. Uradite nešto od sledećeg u meniju koji se prikaže:

    • Da biste izabrali sastanak koji se dešava danas, sa liste odaberite njegovo vreme i temu.

    • Da biste izabrali sastanak koji se dešava drugog dana, izaberite stavku Odaberi sastanak drugog dana i odaberite ikonu kalendara da biste izabrali određeni datum odnosno kliknite na dugme Prethodni dan ili Sledeći dan da biste prikazali prošli ili budući sastanak. Odaberite vreme i temu željenog sastanka, a zatim odaberite stavku Umetni detalje.

Savet: Za svaki sastanak koji izaberete, detalji o sastanku biće umetnuti na novu stranicu. Ako želite da uključite ove informacije i u bilo koju postojeću belešku, pomerite pokazivač miša iznad umetnutih detalja, kliknite da biste izabrali kontejner za beleške koji se pojavi, a zatim kopirajte (Ctrl+C) i nalepite te detalje (Ctrl+V) na neko drugo mesto u beleškama.

Detalji o sastanku se dodaju u OneNote kao tekst. Možete slobodno dodati, promeniti ili izbrisati bilo koji deo detalja o sastanku u programu OneNote bez uticaja na originalno obaveštenje o sastanku u Outlook kalendaru. Na primer, možete izbrisati imena pozvanih učesnika koji nisu prisustvovali sastanku, tako da imate zapis o tome ko je stvarno bio prisutan.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×