Deljenje i zajednički rad

Umetanje ili brisanje komentara

Umetanje ili brisanje komentara

Prilaganje komentara na određene delove dokumenta čini jasne povratne informacije. Ako neko drugi komentariše dokument, kada odgovorite na njihove komentare, možete da razgovarate, čak i kada niste u istom trenutku.

  1. Izaberite sadržaj koji želite da komentarišete.

  2. Idite na redigovanje> novi komentar.

  3. Otkucajte komentar. Ako želite da menjate komentare, samo se vratite i uredite ih.

  4. Da biste odgovorili na komentar, idite na komentar i izaberite stavku Odgovori.

Napomena: Imajte na umu da je moguće da drugi uređuju Vaše komentare. Komentari u Office dokumentu skladište se u datoteci, tako da svako ko ima pristup datoteci može da uredi komentar.

Dodavanje komentara

Vežbajte sa komentarima i drugim funkcijama za saradnju u programu Word preuzimanjem ove saradnje u programu Word Vodič za učenje.

Brisanje komentara

Kliknite desnim tasterom miša na komentar i odaberite stavku Izbriši komentar.

Da biste izbrisali sve komentare u dokumentu, idite na karticu Redigovanje , kliknite na strelicu nadole na dugmetu Izbrišii odaberite stavku Izbriši sve komentare u dokumentu.

  1. Izaberite sadržaj koji želite da komentarišete.

  2. Izaberite stavke Redigovanje > Novi komentar.

    Komentari na traci programa Word

  3. Otkucajte komentar i izaberite stavku Proknjiži. Slika komentara koji prikazuje dugme "objavi". Dugme "Proknjiži" nalazi se u donjem desnom uglu kartice komentara kada pišete novi komentar ili odgovor komentara.

  4. Da biste odgovorili na nit komentara, idite na komentar i izaberite @mention ili odgovorite. Slika komentara koji prikazuje polje "@mention" ili "odgovori". Kliknite u ovo polje za tekst da biste započeli novi odgovor na nit povezanog sa komentarom.

Mehurići Mehurić sa komentarom u marginama označava gde je neko ostavio komentar.

Vežbajte sa komentarima i drugim funkcijama za saradnju u programu Word preuzimanjem ove saradnje u programu Word Vodič za učenje.

Uređivanje komentara

Komentar možete urediti tako što ćete izabrati stavku Uredi komentar u okviru stavke "više stavki nit", koji se može pronaći u gornjem desnom uglu komentara. 

Slika kartice komentara koja prikazuje opciju "Uredi komentar". Opcija se nalazi u padajućem meniju "više", koji se mogu pronaći u gornjem desnom uglu komentara.

Napomena: U programu Word za Veb smo ograničili opciju "Uredi komentar" da biste bili dostupni samo na komentarima koje ste kreirali. Međutim, imajte na umu da je još uvek moguće da drugi uređuju komentare tako što ćete direktno izmeniti Office datoteku.  

Brisanje komentara

Komentar možete da izbrišete tako što ćete izabrati stavku Izbriši nit u okviru stavke više postupaka nit, koji se mogu pronaći u gornjem desnom uglu komentara.

Slika komentara koji prikazuje opciju "Izbriši nit" u meniju "radnje ka" na kartici komentara.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×