Umetanje isečka ekrana u programu OneNote za Veb

Hvatanje vizuelnih informacija na ekranu na računaru je odličan način za očuvanje sadržaja koji može na kraju da se promeni ili istekne – kao što je velika priča ili lista sa vremenskim promenama. Ako koristiteOneNote za veb na Windows PC ili Mac računaru, lako možete da izaberete isecanje na brzaka, a zatim da ga dodate kao sliku u beleškama.

  1. Na ekranu Pogledajte šta god želite da snimite.

  2. Na tastaturi računara istovremeno pritisnite tastere Windows + SHIFT + S. Kada se ekran zatamni, koristite miš da biste kliknuli i prevukli oko dela ekrana koji želite da uhvatite. Isecanje ekrana je odmah poslato u ostavu kako biste mogli da je nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

    Na Mac tastaturi pritisnite kombinaciju tastera Command + Control + SHIFT + 3 tastera istovremeno da biste zarobili ceo ekran i kopirali ga u ostavu. Ili pritisnite taster Command + Control + SHIFT + 4 da biste kliknuli i prevukli deo ekrana koji želite da uhvatite.

  3. Vratite se na OneNote za veb, idite na stranicu na koju želite da umetnete isecanje ekrana, a zatim na RAČUNARU pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V da biste nalepili kopiranu sliku.

    Na Mac računaru, pritisnite kombinaciju tastera Command + V da biste nalepili sliku.

Napomena: Ako često treba da isečete stavke na ekranu, možete da probate OneNote Clipper, brz i jednostavan način za isečete sadržaj sa veba direktno u OneNote.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×