Umetanje programskih dodataka u programu Excel za Veb

Možda kreirate Excel radni list koji će vam pomoći da pratite hipoteku ili budžet i da li želite veću pomoć tako što ćete imati Office programski dodatak na radnom listu? Ako to učinite, evo kako da umetnete programski dodatak.

Važno: Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

  1. Izaberite stavke umetanje > programski dodaci za Office.

    Snimak ekrana blizine u grupi programski dodaci na kartici "Umetanje" na traci sa kursom koji pokazuje "programski dodaci za Office".
  2. U polju „Programski dodaci za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

    Snimak ekrana odeljka "skladište" na stranici "programski dodaci za Office", gde možete da potražite programski dodatak po njegovom ocenama, imenu ili korišćenju opcije "predloženo za vas". Možete da koristite i polje za pretragu da biste pronašli programski dodatak.
  3. Potražite željeni programski dodatak. Možete da pregledate celu prodavnicu tako što ćete izabrati sve ili po određenoj kategoriji kao što je produktivnost. Možete da filtrirate rezultate po imenu programskog dodatka ili njegovom ocenama ili isprobajte predloženu opciju. Programski dodatak možete da potražite i putem polja za pretragu.

    Kada ste sigurni da želite programski dodatak, kliknite na dugme Dodaj ili kupi. Ako želite više detalja o programskom dodatku, kliknite na njegovo ime da biste pročitali više o njemu, uključujući i duži opis, izjavu o privatnosti, najčešća pitanja i kritike klijenata. Zatim kliknite na dugme Dodaj ili kupi na stranici opisa programskog dodatka za željeni programski dodatak.

  4. Ukoliko od vas bude zatraženo da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje u Office programe.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×