Umetanje slike sa kamere

Sada pretplatnici Microsoft 365 na Office mobilnom sistemu Windows 10 i Office za Android sa uređajima omogućenim za snimanje mogu lako da slikaju i ubacuju ih direktno u datoteke.

Umetanje slike sa kamere

  1. Na traci izaberite stavku umetni > slike >kameru.

    Prikazuje opciju "Umetni sliku iz kamere" u sistemu Office mobilni telefon za Windows 10

  2. Otvoriće se fotoaparat uređaja.

    U zavisnosti od toga koji uređaj koristite, možda ćete moći da izvršite jednostavna uređivanja pre nego što umetnete fotografiju. Kada završite, slika će biti umetnuta direktno u datoteku na kojoj radite.

Umetanje slike bele table (samo Android)

Ako želite da umetnete fotografiju bele table u dokument ili prezentaciju, Office za Android može da koristi Power for Office Lens koji će vam pomoći da to uradite. Jednostavno izvršite sledeću proceduru da biste slikali belu tablu pomoću fotoaparata sa uređajem, a kada dodirnete dugme u redu da biste ukazali da ste zadovoljni slikom, dobićete mogućnost da označite da je ovo slika bele table.

Slika bele table za dokument ili prezentaciju

Dodirnite ikonu bele table u gornjem desnom uglu i Office Lens će Očistit sliku.  Kada završite, dodirnite oznaku potvrde na dnu da biste umetnuli sliku u dokument.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×