Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Umetanje tabele u publikaciju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste brzo umetnuli osnovnu tabeli, kliknite na stavku Umetni > Tabela i pomerajte kursor preko koordinatne mreže sve dok ne markirate željeni broj kolona i redova.

Izbor kolona i redova

Kliknite na dugme i tabele pojavljuje se u publikaciji. Ako morate da izvršite podešavanja, možete da koristite padajući meni da biste dodali ili izbrisali tabelu redove ili kolone.

Kada kliknete na tabelu, pojavljuje se kartica Alatke za tabelu.

Kartica „Alatke za tabelu“

Koristite Alatke za tabelu da biste odabrali druge boje, stilovi tabele, Dodajte ivicu u tabeluili Uklanjanje ivica iz tabele.

Napomena: Da biste umetnuli tabelu sa više od 10 kolona i osam redova, kliknite na dugme Umetni > tabela > Umetni tabelu, a zatim postavite broj kolona i redova koje želite u dijalogu Kreiranje tabele .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×