Pređi na glavni sadržaj

Umetanje znakova za nabrajanje u radnom listu

Izaberite praznu ćeliju, a zatim na kartici Umetanje izaberite stavku simbol. Na dnu dijaloga otkucajte 2022 u polju kôd znaka . Zatim kliknite na dugme Umetnii Zatvori. Ako vam je potreban još jedan znak za nabrajanje na novom redu ispod, otkucajte ALT + ENTER i ponovite proces.  

Saveti

  • Ako imate numeričku tastaturu na desnoj strani tastature, pritisnite kombinaciju tastera ALT + 7 za nabrajanje.

  • Različiti fontovi pružaju razne simbole. Ako font ne pruža znak za nabrajanje, pokušajte da izaberete font kao što je Wingdings u dijalogu simbol. Zatim unesite kôd znaka 159.

  • Možete da kopirate i nalepite listu sa znakovima za nabrajanje iz drugog programa, na primer Word. Po podrazumevanoj vrednosti, svaki metak će biti stavljen u sopstvenu ćeliju. Međutim, možete da kliknete dvaput na ćeliju i nalepite celu listu u ćeliju.

  • Ako koristite tekst u obliku ili okviru za tekst, možete da primenjujete znakove za nabrajanje i numerisanje tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na tekst, a zatim izabrati opciju Znakovi za nabrajanje .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×