Unakrsno objavite razgovor na kanalu u Teams

Da li imate informacije ili objavu koje treba da se dele u više timova i kanala? Tu poruku možete da objavite na više kanala odjednom.

Napomena: Možete unakrsno da objavljute sa veba Teams radnoj površini ili vebu.

Unakrsno objavite novi razgovor na kanalu

 1. Na kanalu izaberite stavku Novi razgovor >Format Format button in Teams .

 2. U gornjem desnom delu okvira koje se otvori izaberite padajuću površinu da biste odabrali stavku Novi razgovor iliObjava.

  Teams - novi razgovor na kanalu

 3. Izaberite stavku Objavi na više kanala > Izaberite kanale.

  Kako da objavite na više kanala

 4. Odaberite kanale koje želite da unakrsno objavite ili koristite pretragu da biste pronašli kanal. Možete da objavate gde god da ste član. Izaberite stavku Ažuriraj da biste sačuvali.

  Odaberite kanale za objavljivanje.

 5. Polje Za se ažurira i prikazuje kanale u vašoj poruci će biti objavljene. Otkucajte poruku i izaberite stavku Pošalji. Tako će se poruka objaviti na izabranim kanalima.

  Izabrani kanali za objavljivanje u

Uređivanje unakrsne objave

Originalnu poruku možete u bilo kom trenutku da uredite u unakrsnoj poruci tako što ćete izabrati stavku Više Dugme „Još opcija“ u objavi, a zatim odaberite stavku Uredi Dugme „Uredi“.

Odavde možete i da dodate kanale za objavljivanje, a možete i da uklonite kanale sa liste. Izaberite stavku Objavi na više kanala > Izaberite kanale da biste pronašli kanal za dodavanje. Da biste uklonili kanal, jednostavno ga izbrišite iz polja Za .

Na kraju, za svaku objavu koju kreirate, možete da je postavite u unakrsnu objavu tako što ćete izabrati stavke Više radnji Dugme „Još opcija“, a zatim stavku Uredi Dugme „Uredi“>Objavi na više kanala >  Izaberite kanale, a zatim izaberite kanale koje želite da dodate.

Napomena: Vlasnici timova mogu da uspostave pravila za moderaciju kako bi kontrolisali ko može da objavljuje i odgovara na poruke na kanalu, kao i da odgovara na poruke. Za više detalja. pogledajte promena uloga i postavki moderatora na kanalu.

Povezani članci 

Promenite uloge i postavke moderatora na kanalu

Želite da saznate više?

Prva stvar koja treba da znate o timovima i kanalima

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×