Upoznajte Microsoft 365 pokretanje aplikacija

Microsoft 365 pokretanje aplikacija je meni sa aplikacijama i uslugama za koje ste licencirani i otvara se kada izaberete ikonu pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 na Office.com. Pokretač aplikacija se otvara i prebacuje između vaših aplikacija jednostavno tako što ističe nedavno korišćene aplikacije i pruža brz pristup nedavnim Office dokumentima na mreži.

Ovo vam pruža predstavu o tome kako to izgleda:

Prozor pregledača sa otvorenim Office 365 pokretanjem aplikacija

Kako se koristi pokretanje aplikacija?

Iz Microsoft 365 pokretanja aplikacija izaberite pločicu da biste išli na tu aplikaciju ili uslugu. Na primer, možete izabrati Outlook da biste otišli do e-pošte ili OneDrive da biste otišli do OneDrive za posao ili školu biblioteke.

Takođe možete brzo da otvorite sve Office dokumente na kojima ste nedavno radili ili da kreirate novi tako što ćete kliknuti na dugme novo i izabrati aplikaciju Office. Ti dokumenti se automatski skladište u usluzi OneDrive.

Kada prvi put prikažete pokretanje aplikacija, videćete osnovne Office aplikacije, kao i aplikacije koje vam je organizacija dodala na vrhu. Možete jednostavno da otkačite sve ove aplikacije ako ih ne koristite. Samo izaberite tri tačke sa desne strane imena aplikacije (...) a zatim izaberite stavku Otkači. Dok počnete da koristite aplikacije, poslednje korišćene aplikacije automatski se zakačite za pokretanje aplikacija.

Da biste videli listu svih aplikacija koje su vam dostupne po abecednom redosledu, izaberite stavku sve aplikacije.

Napomene: 

  • Neke aplikacije se možda neće pojaviti u pokretanje aplikacija dok se te funkcije ne aktiviraju (to najčešće rade Microsoft 365 administratori). Na primer, ako Microsoft 365 administrator nije aktivirao uslugu SharePoint Online, nećete videti Delve u pokretanje aplikacija.

  • Možda ćete videti neke od sledećih pločica ili neke druge osobe u pokretanje aplikacija, u zavisnosti od toga šta je uključeno u vašu pretplatu. Niste sigurni šta je uključeno? Pogledajte koje Microsoft 365 Business proizvod ili licencu imam?

  • Preporučujemo vam da koristite Microsoft Edge u sistemu Windows 10, i ako nemate Windows 10, pokušajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Pločica

Šta radi

Outlook

Vodi vas u e-poštu i kalendar u programu Outlook na vebu.

OneDrive

Vodi vas do OneDrive za posao ili školu biblioteke (pogledajte članak Šta je to OneDrive for Business?).

Word ili Word za veb

Kreira novi Word dokument u prozoru pregledača (Word za veb), koji se automatski čuva u vašoj OneDrive za posao ili školu biblioteci (pogledajte Šta je novo u programu Word).

Excel ili Excel za veb

Pravi novu Excel radnu svesku u prozoru pregledača (Excel za veb), koja se automatski čuva u vašoj OneDrive za posao ili školu biblioteci (pogledajte odeljak Šta je novo u programu Excel Online).

PowerPoint ili PowerPoint za veb

Kreira novu PowerPoint prezentaciju u prozoru pregledača (PowerPoint za veb), koja se automatski čuva u OneDrive za posao ili školu biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu PowerPoint za web).

OneNote ili OneNote za veb

Otvara vašu OneNote beležnicu u prozoru pregledača (OneNote za veb), koja se automatski čuva u OneDrive za posao ili školu biblioteci (pogledajte članak Osnovni zadaci u programu OneNote za veb).

SharePoint

Otvara se SharePoint, gde možete da delite svoj rad, radite sa drugima, organizujete projekte i timove i otkrivate osobe i informacije (pogledajte članak Prvi koraci uz SharePoint).

Teams

Otvara Teams, radni prostor usmeren na ćaskanje (pogledajte članak Brzi početak za Microsoft Teams).

Yammer

Vodi vas do usluge Yammer, društvene mreže vaše organizacije (pogledajte članak Upoznajte Yammer).

Administrator
(Dostupno samo Microsoft 365 administratorima)

Vodi vas do centra administracije (pogledajte ovaj članak za više informacija).

Takođe pogledajte

Personalizovanje Microsoft 365 iskustva

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×