Upoznajte zajednicu Excel autora

Ovi eksperti zajednice dosledno kreiraju kvalitetan video sadržaj koji vam može pomoći da naučite kako da koristite Excel! Njihov sadržaj se pojavljuje u spiskovima numera na Microsoft Office kreatorima kanalu na Logotip YouTube i možete da pronađete više na njihovim kanalima i Veb lokacijama navedenim ispod.

Džon Atheora
(Office univerzitetski – Džon)

Oz du Solejl
(Excel na vatri)

Lejla Gharani
(Lejla Gharani)

Majk Girvin
(osim toga)

Bil jelena
(MrExcel.com)

Mynda treda
(Myonlineda Inghub)

Džon Atheora

Excel kampusu – Džon na Logotip YouTube

Džon Atheora

Žanin cilj je da vam pomogne da naučite programu Excel da uštedite vreme pomoću posla i da pređete u karijeru. Bio je Avid Excel korisnik i VBA Developer za 10 + godina i takođe je Microsoft MVP. Pokušava da nauči nešto novo svakog dana i želi da deli ovo znanje sa vama kako bi vam pomogao da poboljšate veštine. Kada ne gleda unakrsne tabele ili ažurira blog na ExcelCampus.com, on se nalazi na otvorenom i surfuje.

Oz du Solejl

Excel na vatri na Logotip YouTube

Oz du Solejl

Oz je na misiji da nauči svet o čišćenju podataka i odgovornim upravljanju podacima u programu Excel. Na YouTube kanalu, njegov dramatični, iznad vrhunskog stila istražuje savete, strategije i procese, objašnjava Excel koncepte kroz scenarije stvarnog sveta. Oz je objavljeni pisac i ispunjen govornik, ima strast za Ghost Pepper srirača, i aktivna je u društvu za priиanje priča u blizini svog doma u Portlandu, Oregon.

Lejla Gharani

Logotip YouTube

Lejla Gharani

Lejla pokreće XelPlus.com – Veb lokacija Excel resursa da bi pomogla ljudima da steknu znanje koje su im potrebne kako bi mogli da kreiraju korisne alatke, rešavaju probleme i završe više. Na YouTube kanaludeli Excel savete i trikove na osnovu pitanja koja dobija od Excel za veb zajednice i profesionalaca koji prisustvuju njenim treninzima.

Majk Girvin

osim zabave na Logotip YouTube

Majk Girvin

Majk Girvin je profesor na univerzitetu, Excel MVP i Excel & Power BI YouTuber koji je objavio preko 3.000 video zapisa na YouTube od 2008. Njegova specijalnost je pružanje punih besplatnih časova sa video zapisima, datotekama i praksom prakse. Video zapisi i časovi se pokrivaju temama iz Excel osnove, za Excel Advanced, za Power Query & Power BI i dalje. Kada Majk ne bude u programu Excelling, voli da se izlazi i trka sa BMX motorima ili da pravi bumerangove.

Bil jelena

MrExcel.com na Logotip YouTube

Bil jelena

Jelena je domaćin MrExcel.com i autor 57 knjiga o programu Microsoft Excel. Kada se ne šali u vezi sa programom Excel, pronaći ćete ga kako fotografiše raketne rakete iz svog doma pored Cape Canavereral.

Mynda treda

Monkolineobuka u Logotip YouTube

Mynda treda

MVP od 2014, Mynda trebi je pokrenuo svoju karijeru kao računovodstvo menadžmenta u investicionom bankarstvu u Londonu. Trenutno deli svoje Excel znanje sa hiljade entuzijastima za Excel kroz YouTube Channel, blog, vebinari i sedmične Excel bilteni na sajtu MyOnlineTrainingHub.com. Takođe pokreće kurseve na mreži u Excel kontrolne table, Power Query, Power Pivot i Power BI.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×