Upravljajte životom pomoću korporacije Microsoft 365

Tehnologija nije samo za posao. To može da vam pomogne da iskoristite najbolje vreme kako biste mogli da se fokusirate na ono što je važno. Koristite savete, predloške i alatke za ove pakete da biste se organizovali, planirali događaje i ostvarili sve što želite i treba da uradite.

Pregledač ne podržava video.

Ostvarivanje posla i školskih ciljeva

Upravljajte učim

Bez obzira na to da li predajete daljinsku klasu, unutar osobe ili kombinovani, ovi predlošci i alatke će vam pomoći da ostanete organizovani i povezani sa studentima.

Nabavite alatke za nastavnike

Ejs školski projekti

Da biste kreirali jedan + školski projekat, saopštite svoje ideje i priče sa visokim kvalitetom, dinamičkim izveštajima i prezentacijama koji će zažebiti publiku.

Pogledajte resurse školskog projekta

Naučite i zabavite se kod kuće

Postoji mnogo opcija za zabavu i održavanje. Koristite ove kvizove, flash kartice i predloške da biste nastavili da učite bez obzira na to gde se nalazite.

Počnite učenje kod kuće

Održavanje virtuelne proslave diplomiranja

Istražite načine na koje mogu da se proslave diplomiranja na mreži i prikupljaju resurse za štampanje kartica, diploma i Foto-albumi.

Planiranje proslave

Dobijte posao iz snova

Pronalaženje posla iz snova zahteva upornost i snažan plan. Stavite se u poziciju da uradite nešto što vam se sviđa sa alatkama koje će vam pomoći da uspete.

Kreiranje plana za posao

Odmah počnite sa dodatnim poslom

Bez obzira na to da li tražite honorarni posao ili način da se prijavite kao hobi, ovi saveti će vam pomoći da se uključite u igru sideda.

Saveti za prikazivanje sa strane

Organizovanje svakodnevnog života

Hostovanje virtuelnog okupljanja

Ostanite povezani sa prijateljima i porodicom čak i kada ste razdvojeni alatkama i idejama sa udaljenog sastanka, uključujući predloške programa PowerPoint.

Planiranje virtuelnog okupljanja

Saradnja sa prijateljima i porodicom

Bez obzira na to da li planirate zadatak za unapređenje na putu, žurci ili domu za početak, možete da koristite omiljene Office aplikacije za rad na istom mestu, gde god da se nalazite.

Uredi u realnom vremenu

Kreiranje prvog budžeta

Zdrave finansijske navike treba da počnu negde. Saznajte kako da ostanete iznad svojih finansija sa dinamičkim predlošcima kao što je novac u programu Excel i još mnogo toga.

Započinjanje budžetiranja

Upravljanje budžetom domaćinstva

Snažne budžetiranje su suštinske za izgradnju finansijske nezavisnosti. Upravljajte trošenjem sa novcem u programu Excel i drugim alatkama za budžetiranje.

Nabavite predloške budžeta za domaćinstvo

Upravljanje danom

Ne možete da kreirate više časova tokom dana, ali najviše vremena možete da koristite kod kuće, na poslu, između zakazanih obaveza ili iz izvršavanja pošiljke.

Saznajte više o upravljanju vremenom

Master Outlook prijemno poštansko sanduče

Ako se nađete u e-poruci za značajno parče dana, niste sami. Preuzmi kontrolu nad Outlook Prijemno sanduče sa ovim pametnim napojnicama.

Organizovanje e-pošte

Upravljanje aktivnostima i životnim događajima

Praćenje zdravstvenih i fitnes ciljeva

Bilo da želite da ostanete u redu, ojaиate ili jedete zdravije, praćenje ciljeva je odličan način da ostanete odgovorni i živite svoj najbolji život.

Počnite da pratite vaše zdravlje

Upravljajte zdravim zdravstvenim ispravnosti dece

Tako brzo rastu. Pratite važne događaje i pomozite malom da ostane zdrava uz korisne tragaиe.

Praćenje zdravlja dece

Planiranje događaja

Kada je vreme da hostovanje rođendanske proslave, slavlje po bebi, okupljanje dnevnog vremena ili drugo okupljanje, planiranje događaja kao profesionalca sa ovim savetima i alatkama.

Počnite da planirate

Odmor sa prijateljima i porodicom

Bilo da je to vikend let, letnji odmor ili godišnji praznici, koristite ove alate da biste isplanirali savršen put sa onima koje volite.

Nabavite alatke za odmor

Upravljanje omladinskim sportskim timom

Upravljanje omladinskim sportskim timom zahteva snažnu organizacionu veљtinu da uravnoteži potrebe igrača, roditelja i trenera.

Pogledajte kako da upravljate timom

Planovi za venčanje

Planiranje venčanja nije lak zadatak. Ostanite na vrhu detalja, Eliminišite stres i isplanirajte venčanje života uz ove korisne savete i alatke.

Započnite plan venčanja

Čuvaj se kuжnog ljubimca

Upravljajte veteranskim posetama, dadiljama kuжnih ljubimaca i dnevnim brigom od vaše krznene ili pernate prijateljice sa ovim иekovnim listama i saveti.

Istraživanje nege za ljubimce

Zaštiti sebe i svoju porodicu

Pripremite se za vanredno stanje

Katastrofe se mogu desiti u bilo kom trenutku. Kada se jedan pojavi, moraćete da delujete brzo da biste sačuvali svoju porodicu. Pripremite se da se uverite da ste vi i vaša porodica spremni u slučaju vanrednog stanja.

Spremite se za hitne slučajeve

Budite bezbedni na mreži

Umanjite rizike na mreži pomoću napredne zaštite od virusa i sajber kriminala, alatki koje pomažu da vaše informacije budu bezbedne i privatne i načini za spasavanje datoteka iz zlonamernog napada.

Pročitajte više o bezbednosti na mreži

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×