Upravljajte zdravim zdravstvenim ispravnosti dece

Možete lako da pristupite informacijama koje su vam potrebne da biste upravljali zdravstvenim zdravljem – od razvoja i lekova za lečenje na vakcinaciji podataka i obrascima istorije. Zatim delite te informacije sa školama, dadiljama i drugim starateljima tako da imate mir u umu znajući da imaju ono što im je potrebno da bi deca bila zdrava.

Suvenir grafikoni za ključne tačke zdravlja

Vreme leti sa decom! Setite se svojih prekretnica sa foto-albumima, personalizovanim grafikonima rasta i bebi grafikonima.

Grafikon za rast za decu

Pogledajte kako rastu! Pratite rast deteta tokom vremena u Evergreen alternativnim oznakama olovke na zidu. 

Nabavite malihttps://templates.office.com/TM04040650grafikon za rast

Bebi-prve godine foto-album

Bebi prvu godinu mogu da ubrzaju! Usporite vreme i uhvatite omiljene sećanje iz prve godine.

Koristite malu kolekciju foto-albuma

Zaštita omiljenih sećanja

Napravite rezervnu kopije dragocenih fotografija i datoteka u oblaku u usluzi OneDrive, a zatim im pristupite sa bilo kog uređaja ili ih delite sa prijateljima i porodicom.

Saznajte kako da otpremite u OneDrive

Važne zdravstvene informacije

Zadržite najvažnije zdravstvene informacije za decu, iz istorije medicinskih podataka za štampanje hitnih kontakata, tako da je imate kada vam je potrebna.

Obrazac istorije medicine

Pratite vaše zdravstvene zapise pomoću ovog predloška koji pokazuju nedavne posete lekarima, poznate uslove i alergije i lekove.

Preuzmite lični zdravstveni

Spisak hitnih kontakata

Ostavite ovaj spisak hitnih kontakata sa staratelju da bi znali koga da pozovu ako nešto poрe po zlu.

Kreirajte spisak hitnih kontakata

Studentski identifikacioni karton

Dovršite ovu karticu za identifikaciju na brzinu, a zatim je odštampajte tako da se njihove alergije i vanredne informacije brzo pristupe.

Popunjavanje studentske kartice

Pomoć deci da ostanu zdrava

Podstičite zdrave navike i pratite zdravstveno zdravlje na način koji vam je bitan i vašoj porodici. Možete da prilagodite predloške po starosti, sposobnostima, ishrani i drugim mogućnostima.

Tragaи za fitnes

Pratite svakodnevnu aktivnost i nivoe fitnes. Kao porodica, izaberite zdravu aktivnost ili dve, a zatim postavite ciljeve i odlučite o mogućim nagradnih mogućnosti.

Pratitehttps://templates.office.com/TM16400940fitnes

Praćenje šećera

Pratite glukozu svog deteta tokom vremena. Kada unesete njihove brojeve, zajedno sa danom i vremenom, pomoći ćemo da se pokaže kada se nešto izvan njihove norme.

Nabavite krvni

Evidencija lekova

Pratite lekove vaše porodice u ovoj sveobuhvatnoj evidenciji koja prati dozu, vreme dana, lekara, apoteku i druge detalje.

Evidentiranje lekova za decu

Život sa decom može da se radi – da bude na vrhu rasporeda sa organizovanim kalendarom. Podesite preglede i opomene za vakcinacije, kontaktiranje i planiranje zakazanih obaveza doktorovih sastanaka sa programom Microsoft Outlook

Uskladištite sve deиje dokumente u usluzi OneDrive– od obrazaca istorije medicinskih podataka u imunizacioni zapisi – tako da su spremni kada su vam potrebni.

Nema ničeg boljeg od poznavanja da su deca dobro, dok ste odsutni. Ostanite povezani sa dobavljačima nege u okviru Microsoft tima.

Želite još?

Kućne aktivnosti za udaljene učionike

Saznajte više o drugim načinima za upravljanje životom pomoću korporacije Microsoft 365

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×