Pređi na glavni sadržaj
Upravljanje dodelama na mobilnom uređaju

Upravljanje dodelama na mobilnom uređaju

Microsoft timovi za obrazovanje dozvoljavaju objavljivanju poruka, proveravaju obaveštenja, otvaraju datoteke i upravljaju njihovim zadacima sa iOS ili Android mobilnim uređajima. U okviru zadaci, nastavnici mogu da kreiraju i rediguju zadatke, dok studenti mogu da prilože i okrenu rad.

Još nemate Microsoft aplikaciju za mobilne uređaje? Možete je nabaviti ovde.

 

Napomena: Fascikla "materijali za razred" još nije dostupna na mobilnom telefonu. Da biste joj pristupili, koristite aplikaciju Desktop timove ili SharePoint aplikaciju.

Idite na zadatke

Prikažite sve zadatke tako što ćete dodirnuti ikonu " Zadaci " na dnu ekrana. Pomeranje nagore ili nadole u prikaz zadataka u prošlosti ili budućnosti.
 

Savet: Ako ne vidite zadatke na traci sa aplikacijom, izaberite stavku još...i promenite redosled da biste ga zakačili na aplikaciju aplikacije.

Lista zadataka u mobilnom uređaju

Savet: Koristite ikonu pretraga u aplikaciji za mobilne uređaje da biste tražili dodelu po ključnim rečima. Kada se kreira novi zadatak, poruka se pojavljuje na glavnom kanalu i studenti se obaveštavaju u odeljku aktivnosti . One mogu da slede ova obaveštenja da bi se kretali do detalja zadatka.

Sortiranje zadataka

Predstojeća lista prikazuje zadatke koje prikazuju zadatke sa levim ili zakazanim za kasnije za dodelu. Pomerite se nagore ili nadole da biste pregledali listu. Možete dodirnuti strelice da biste ih sortirali pomoću radnih verzija, dodeljenih i dodeljenih.


Sortiranje zadataka u mobilnom uređaju

Ako želite da prikažete zadatke po klasi, izaberite opšti kanal u timu, a zatim više zadataka >. U ovom prikazu možete da izaberete stavku Ikona filtera filtera da biste sortirali zadatke po kategoriji, kao što je domaći ili redigovanje.

Izaberite stavku Filtriraj po kategorijama.

Prikaz nastavnika na mobilnom uređaju

Nastavnici mogu da kreiraju, pregledaju i uređuju zadatke pomoću Microsoft tima za mobilne uređaje. 

Kreiranje zadatka

Da biste kreirali zadatak, dodirnite ikonu + Dodaj, a zatim izaberite stavku novi zadatak. Odaberite razred u kojem kreirate zadatak, a zatim dodirnite dugme dalje.Kreiranje dodele i izbor klasa
Pomerajte se da biste uneli detalje zadatka, na primer, naslov, krajnji rok i tačke. Odaberite više klasa ili pojedinačnih studenata koje treba dodeliti. Dodirnite stavku Dodajte resurse da biste priložili stavke ili rad koji želite da učenici daju studentima. Kada završite, izaberite stavku Dodeli. Ovo će obavestiti studente da je dodat novi zadatak.

Popunite detalje novog zadatka.

Da biste ponovo proknjižili postojeći zadatak, dodirnite ikonu + Dodaj, a zatim od postojeće. Izvršite odzive da biste odabrali zadatak koji želite ponovo da koristite, načinite promene i kliknite na dugme Dodeli

Kreiranje opcija dodele

Uređivanje zadatka

Da biste izmenili postojeći zadatak, idite na zadatak i otvorite ga. Dodirnite stavku Još opcija Ikona „Još opcija“ , a zatim uredite dodelu.

Uredite dodelu ili izaberite prikaz studenata.

Dodirnite stavku Ažuriraj da biste sačuvali promene kada završite. Da biste izbrisali dodelu, izaberite stavku Još opcija Ikona „Još opcija“ > Izbriši.
 

Savet: Da biste prikazali dodelu iz perspektive učenika, dodirnite stavku Prikaz studenata.

Redigovanja zadataka

Da biste pregledali zadatak, otvorite ga da biste prikazali listu studenata i status njihovog rada za ocenu i ocenu . Dodirnite ime studenta da biste pregledali njihov rad.

Lista zadataka za redigovanje

Pregledajte rad učenika i unesite povratne informacije ili rezultate. Zatim izaberite stavku Vrati da biste poslali zadatak nazad svom učeniku.

Unesite povratne informacije za studentski zadatak.

Prikaz učenika na mobilnom uređaju

Studenti mogu da prate svoje zadatke i da ih uključe pomoću aplikacije za mobilne uređaje. Dodirnite stavku Zadaci na dnu ekrana. Da biste prikazali zadatke u određenoj klasi, idite na klasu i izaberite više zadataka >.

Na listi predstojećih zadataka prikazuje se rad koji još uvek niste prijavili. Dodirnite stavku dovršeno da biste prikazali rad koji ste već prijavili.

Prikaz studenata sa zadacima

Dodirnite zadatak da biste ga otvorili i prikazali detalje dodele.

  • Da biste uključili zadatak, otvorite zadatak i priložite bilo koji rad dodirom +Dodavanje posla i biranjem datoteke iz usluge OneDrive ili uređaja. Dodirnite stavku Uključi. Vaš red će biti snimljen sa oznakom vremena i datuma.

  • Da biste dodali novi rad na zadatak koji ste već prijavili pre krajnjeg roka, otvorite zadatak i kliknite na dugme Opozovi radnju.

  • Da biste ponovo uključili zadatak posle pravljenja revizija, izaberite stavku ponovo Uključi.

    Kreiranje prozora bibliografije

Dodatni resursi za nastavnike

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×