Pređi na glavni sadržaj
Upravljanje obaveštenjima u usluzi Teams

Upravljanje obaveštenjima u usluzi Teams

Postoji više načina za pristup obaveštenjima i upravljanje njima. Da biste dodatno prilagodili postavke obaveštenja, izaberite sliku profila u gornjem, desnom uglu timova, a zatim izaberite stavku Dugme „Postavke“ postavke > Dugme „Aktivnost“ obaveštenja. Odande možete precizno da podesite koje obaveštenja primate i gde se pojavljuju obaveštenja. 

U aktivnostima na levoj strani timova, izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ na obaveštenju. Iz menija možete da označite obaveštenje kao pročitano ili nepročitano. Možete i da uključite ili isključite obaveštenja za određeni kanal ako želite.

Zaustavljanje obaveštenja e-poštom

Kliknite na sliku profila u gornjem desnom delu aplikacije, a zatim izaberite stavku Dugme „Postavke“ postavke > Dugme „Aktivnost“ obaveštenja.

Sada možete da postavljate tip obaveštenja koja želite za svaki tip aktivnosti na timovima. Ako ne želite nikakve e-poruke, samo proverite da li su svi tipovi aktivnosti postavljeni.

Koristite padajuću meniju da biste uključili ili isključili ili promenili željeni tip obaveštenja u Microsoft timovima

Korišćenje padajućeg menija za zaustavljanje obaveštenja e-poštom. 

Zadržavanje obaveštenja u aplikaciji

Izaberite samo Prikaži u programu feed. To znači da će sva obaveštenja biti poslata na feed o aktivnostima, koje možete pronaći u gornjem levom uglu timova.

Aplikacija će i dalje prikazati obaveštenja na traci zadataka na radnoj površini, ali neće biti prikazano iskačući prozor.

Slika opcije "postavke obaveštenja timova" da bi prikazala samo obaveštenja u feedu aktivnosti.

Obaveštavanje u aplikaciji i na radnoj površini

Izaberite stavku reklamni natpis i feed i dobićete obaveštenja kao i obaveštenje na radnoj površini i kao obaveštenje u feedu aktivnosti.

U operativnom sistemu Windows, Baneri obaveštenja će se pojaviti u donjem desnom delu ekrana. Na Macosu se prikazuju u gornjem desnom meniju.

Slika postavki obaveštenja timova koja prikazuje kako da dobijete obaveštenja u timovima i kao reklamni obaveštenje.

Isključivanje obaveštenja za određene razgovore

Pređite na početak razgovora na kanalu, a zatim idite u gornji desni ugao poruke i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > isključite obaveštenja

Kao što je zaustavljanje ćaskanja, isključivanje obaveštenja u razgovoru na kanalu će vas sprečiti da primate ispravke za taj određeni razgovor.

I dalje ćete primati obaveštenja ako vas neko direktno pomene.

Slika postavke za isključivanje obaveštenja za razgovore kanala

Isključite obaveštenja da biste privremeno isključili kanal razgovor.

Izbor obaveštenja kanala

Idite na kanal koji se prikazuje na listi timova i izaberite Više opcija > obaveštenja kanala. Odatle možete da odaberete za koju aktivnost ste dobili obaveštenja i gde se pojavljuju.

Vesti kanala se podrazumevano isključuju i sve nove objave se prikazuju samo u aktivnostima.

Slika dugmeta "obaveštenje kanala" u meniju "još opcija".

Slika postavki obaveštenja kanala.

Pogledajte šest stvari koje treba da znate o obaveštenjima da biste saznali više.

Saveti za obaveštenje i trikovi

Kako da dobijete sva obaveštenja za sve aktivnosti

Podrazumevano ćete primiti obaveštenja i za timove i kanale koje niste sakrili sa liste timova. Da biste se uverili da imate sve kanale koji pokazuju da vam je stalo, pogledajte uputstva u članku Prikazivanje ili skrivanje timova i kanala.

Kada imate sve kanale na kojima želite da ih želite, započnite obaveštenja u aktivnostima. Ako takođe želite da dobijete ova obaveštenja na radnoj površini, izaberite stavku postavke> obaveštenjima > i izaberite stavku Uredi ispod prikazanih kanala i izaberite stavku reklamni natpis i feed

Kako da isključim zvuk

Neki jednostavni načini da se fokusirate na aktivnost koja vam je najvažnija:

  • Isključite obaveštenja na radnoj površini za aktivnost na koju trenutno ne morate da odgovorite. Izaberite stavku samo feed ili Isključeno.

  • Sakrijte kanal da biste isključili aktivnost i obaveštenja na radnoj površini. Skriveni kanali će se prikazati na listi ako je poruka označena kao važna ili kada neko @mentions vas ili kanala.

  • Podesite vaše prisutnosti da se ne uznemiravate da biste dobili malo tiљine. To neće promeniti postavke obaveštenja, ali će prigušiti obaveštenja dok ne promenite svoju prisutnost.

U usluzi feedu aktivnosti dodirnite stavku Filtriraj Dugme „Filter“ da biste prikazali samo određene tipove poruka kao što su nepročitane poruke, @mentions, odgovori i vole. Koristite opcije feedova da biste izabrali tim ili pojedinačne aktivnosti.

Da biste prilagodili obaveštenja, dodirnite više Dugme „Još“ > postavkama > obaveštenja. Odatle dodirnite stavku Otvori postavke da biste pristupili OS postavkama za timove. Zatim dodirnite stavku obaveštenja > Omogući obaveštenja da utvrde kako želite da prikažete obaveštenja timova.

U usluzi feedu aktivnosti dodirnite stavku Filtriraj Dugme „Filter“ da biste prikazali samo određene tipove poruka kao što su nepročitane poruke, @mentions, odgovori i vole. Koristite opcije feedova da biste izabrali tim ili pojedinačne aktivnosti.

Da biste prilagodili obaveštenja, dodirnite više Dugme „Još“ > postavkama > obaveštenja.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×