Upravljanje organizacionim pristupom korporacije Microsoft radi na vebu

Predstavljamo novo iskustvo u programu Outlook na Vebu koji podržava Microsoft zaduženja. Klijenti koji kliknu na ikonu zadaci u novom programu Outlook na vebu sada će se spustiti u Zaduženja. To znači da će Zaduženja na vebu sada biti licenciran putem razmene online, a ne kroz Zaduženja planove. Zaduženja licence i dalje će zadržati pristup Zaduženja za Windows, iOS i android.

Ako želite da nastavite da upravljate pristupom Zaduženja na vebu za organizaciju, preporučujemo da razmatrate sledeće opcije:

  1. Ažurirajte konfiguraciju zakupca da biste omogućili ili onemogućili novi Outlook na vebu

  2. Ažurirajte mrežnu konfiguraciju tako da omogućite ili blokirate pristup https://to-do.Office.com

Imajte u vidu da dovršavanje koraka 2 možete da preskoćite korak 1 može da ostavi krajnjim korisnicima slabo iskustvo, jer postoji šansa da će otvoriti nova iskustva zadataka, koja aplikacija pokreće mreža mreži ne dopušta pristup. Zatim će morati da se ponovo kreću ka programu Outlook ili nekoj drugoj funkciji i odjavi novi Outlook za pristup klasičnom radu zadatka.

Podsetnik: dok Zaduženja na vebu više ne upravlja Zaduženja licencama, vidljivost pločice u pokretanju aplikacija i dalje zavisi od omogućene licence Zaduženja.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×