Upravljanje postavkama u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje

Upravljanje postavkama u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje

Dodirnite Me> brzina postavki Ikona „Postavke“ da biste prikazali sopstveni profil, upravljajte nalozima, pogledajte broj verzije aplikacije i Access help.

SharePoint aplikacije za prijavljivanje u aplikaciju

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možda će se tražiti da dodate nalog.

Napomena: Ako niste sigurni da li koristite SharePoint ili SharePoint server, pogledajte članak Kako da biram između SharePoint aplikacije za prijavljivanje?

Prijavljivanje pomoću SharePoint

Dodavanje Microsoft SharePoint naloga SharePoint je jednostavan kada se prijavite u Microsoft 365 ranije. Pratićete iste korake u aplikaciji. Ako je ovo prvi put da se prijavljujete u Microsoft 365, možete pročitati više u temi gde da se prijavite u Microsoft 365.

Prijavljivanje pomoću SharePoint Server

Kada vaša organizacija pruža SharePoint Server 2019, SharePoint 2016 ili SharePoint 2013 proces prijavljivanja razlikuje se od SharePoint. Unećete Veb adresu SharePoint Server da biste nastavili proces prijavljivanja. Veb adresa, poznata i kao URL, može da izgleda ovako: https://portal.contoso.com

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×