Upravljanje projektima na lokaciji tima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako dodate liste zadataka i kalendare na lokaciju tima, možete upravljati projektima i dodeljivati zadatke članovima tima.

  1. Izaberite pločicu Imate rok? u veb segmentu Prvi koraci sa vašom lokacijom.

    Pločica „Imate rok?“ u veb segmentu „Prvi koraci sa vašom lokacijom“.

  2. Kliknite na dugme Dodaj ih.

Ova opcija dodaje zadataka i kalendara aplikacije na lokaciju tima. Zatim, možda ćete želeti da Deljenje datoteka sa drugima koji mogu biti uključene ili zainteresovani za projekat. Ako prave osobe već imaju pristup lokaciji tima, možete da uronili u planiranje projekta.

Planiranje projekta i upravljanje njim

Prvi korak u planiranje projekta je da dodate zadatke i dodelite im osobama. Kada dodate zadatke, možete otkriti da morate različitim poljima da biste uhvatili određene informacije. Lako možete da dodate kolone na listu zadataka.

Kad počnete da radite na projektu, postoji nekoliko različitih stvari koje možete da uradite:

Drugi načini upravljanja projektima

Iako je lokacija tima u na pravo mesto za upravljanje projektima za neke osobe, druge osobe mogu imati koristi sa upravljanje projektima pomoću lokacija projektaili pomoću Aplikacije Project Web App.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×