Upravljanje putanjama i zadacima za raspoređivanje sadržaja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Posetite lokaciju www.microsoft.com za najnovije i sveobuhvatne informacije.

Putanjama za raspoređivanje sadržaja navedite izvora i odredišta za raspoređivanje sadržaja i druge srodne postavke. Zadacima za raspoređivanje sadržaja navedite putanje za raspoređivanje sadržaja koristiti za raspoređivanje sadržaja, vremenski raspored (opcionalno) i druge srodne postavke.

Da biste upravljali putanjama i zadacima raspoređivanja sadržaja, otvorite stranicu Upravljanje putanjama i zadacima za:

 1. Na gornjoj traci sa vezama, izaberite stavku operacije.

 2. Na stranici "operacije", u odeljku Za raspoređivanje sadržaja , kliknite na dugme putanjama i zadacima raspoređivanja sadržaja.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Kreiranje nove putanje za raspoređivanje sadržaja

 1. Na stranici Upravljanje sadržaja putanjama i izaberite Novu putanju.

 2. Na stranici "kreiranje putanje za raspoređivanje sadržaja", otkucajte ime za raspoređivanje sadržaja putanju u polju Otkucajte ime za ovu putanju .

 3. Otkucajte opis putanje za raspoređivanje sadržaja u polje otkucajte Opis putanje za raspoređivanje sadržaja .

 4. U odeljku izvor Web aplikacije i kolekcije lokacija , na listi izvora Web aplikacije , kliknite na dugme izvor Veb aplikacije.

 5. Kliknite na dugme kolekcije lokacija izvora na meniju izvornoj kolekciji lokacija .

  Web aplikacija i kolekcija lokacija će odrediti gde sadržaj biti raspoređen. Kada napravite izbore, Izvorna lokacija se prikazuje u okviru URL adresa.

 6. U odeljku Odredište centralne administracije Web aplikacije otkucajte URL adresu odredišnom serveru za centralnu administraciju u polje otkucajte URL adresu odredišnom serveru centralnu administraciju .

  Napomena: Ovo je URL adresu na serveru za centralnu administraciju na odredišnom serveru; Nije URL servera koji je konfigurisan da prihvata dolazne sadržaja za raspoređivanje.

 7. U odeljku Informacije o potvrdi identiteta , izaberite neku od sledećih opcija:

  • Povezivanje pomoću aplikacije prostor za nalog. Izaberite ovu opciju ako želite da koristite aplikaciju prostor za nalog da potvrde identitet na odredišnom serveru za centralnu administraciju.

  • Povezivanje pomoću drugog naloga. Izaberite ovu opciju ako želite da koristite nalog koji je različit od aplikacija bude naloga za potvrdu identiteta na odredišnom serveru za centralnu administraciju. Ako izaberete ovu opciju, izaberite tip potvrde identiteta i akreditive za nalog koji ćete koristiti za potvrdu identiteta.

 8. Kliknite na dugme Poveži.

  Napomena: Ako ste uneli akreditivi nisu važeći, veze pojavljuje se poruka.

  Koji su povezani sa odredište serveru za centralnu administraciju, što će obezbediti listu odredišnih Web aplikacija i kolekcija lokacija.

 9. U odeljku Odredišna Web aplikacija i kolekcija lokacija , izaberite odredišnu Web aplikaciju na listi Odredišna Web aplikacija .

 10. Na listi Odredišnoj kolekciji lokacija izaberite odredišnu kolekciju lokacija.

 11. U odeljku Korisnička imena , potvrdite izbor Rasporedi korisnička imena ako želite da korisnička imena budu obuhvaćena kada ova putanja se koristi za raspoređivanje sadržaja.

 12. U odeljku Informacije o bezbednosti na listi bezbednosne informacije u raspoređivanju sadržaja , kliknite na jednu od sledećih načina:

  • Sve

  • Samo definicije

  • None

 13. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Uređivanje putanje za raspoređivanje sadržaja

 • Na stranici "Upravljanje putanjama raspoređivanja sadržaja" i izaberite stavku Uredi meni za putanju koju želite da uredite.

  Više informacija o postavkama koje možete da uredite, pogledajte odeljak Kreiranje nove putanje za raspoređivanje sadržaja .

Vrh stranice

Brisanje putanje za raspoređivanje sadržaja

 • Na stranici "Upravljanje putanjama raspoređivanja sadržaja" i izaberite stavku Izbriši meni za putanju koju želite da izbrišete.

 • Kliknite na dugme u redu u okviru poruke koja vas pita da li želite da nastavite sa brisanjem.

Vrh stranice

Kreiranje novog zadatka za raspoređivanje sadržaja

 1. Na stranici Upravljanje sadržaja putanjama i kliknite na dugme Novi zadatak.

 2. Na stranici raspoređivanja sadržaja, u odeljku ime i opis otkucajte ime za raspoređivanje sadržaja u polju ime .

 3. U polju Opis otkucajte opis za raspoređivanje sadržaja.

 4. U odeljku " Putanja ", kliknite na putanju za raspoređivanje sadržaja u meniju Izaberite stavku putanje za raspoređivanje sadržaja .

 5. U odeljku opseg izaberite nešto od sledećeg:

  • Celu kolekciju lokacija. Izaberite ovu opciju ako želite da uključite sve lokacije u kolekciji lokacija u primeni.

  • Određene lokacije u kolekciji lokacija. Izaberite ovu opciju ako želite da navedete lokacije u kolekciji lokacija u primeni. Ako izaberete ovu opciju, kliknite na dugme da biste izabrali lokacije koje će se uključiti u raspoređivanje Izaberite stavku lokacije .

 6. U odeljku Učestalost da opozovete izbor u polju za potvrdu Pokreni ovaj zadatak prema sledećem planu da pokrene posao ručno ili možete da potvrdite izbor u polju za potvrdu Pokreni ovaj zadatak prema sledećem planu da navedete raspored.

 7. U odeljku Opcije primene , izaberite nešto od sledećeg:

  • Rasporedi samo novi, promenjeni, ili izbrisani sadržaj. Izaberite ovu opciju da biste rasporedili sadržaj koji je nov ili sadržaja koji ima izmenjene ili izbrisane.

  • Rasporedi ceo sadržaj, uključujući sadržaj koji je prethodno raspoređen. Izaberite ovu opciju da biste rasporedili ceo sadržaj.

 8. U odeljku obaveštenje ako želite da primate e-poštu nakon što zadatka za raspoređivanje sadržaja je uspešno dovršeno, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pošalji e-poruku kada raspoređivanje sadržaja .

 9. Ako želite da primate e-pošte kada zadatka za raspoređivanje sadržaja ne uspe, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pošalji e-poruku ako proces raspoređivanja sadržaja ne uspe .

 10. Ako izaberete stavku Pošalji e-poruku kada raspoređivanje sadržaja ili u polju za potvrdu Pošalji e-poruku ako proces raspoređivanja sadržaja ne uspe , otkucajte e-adresu u polje upišite e-adrese .

Vrh stranice

Uređivanje zadatka raspoređivanja sadržaja

 • Na stranici "Upravljanje putanjama raspoređivanja sadržaja" i kliknite na dugme Uredi u meniju zadatka koji želite da uredite.

  Više informacija o postavkama koje možete da uredite, pogledajte odeljak Kreiranje novog zadatka za raspoređivanje sadržaja .

Vrh stranice

Brisanje zadatka za raspoređivanje sadržaja

 1. Na stranici "Upravljanje putanjama raspoređivanja sadržaja" i izaberite stavku Izbriši menija za zadatak koji želite da izbrišete.

 2. Kliknite na dugme u redu u okviru poruke koja vas pita da li želite da nastavite sa brisanjem.

Vrh stranice

Ručno pokretanje zadatka raspoređivanja sadržaja

 • Na stranici "Upravljanje putanjama raspoređivanja sadržaja" i kliknite na dugme Pokreni sada u meniju zadatka koji želite da započnete.

  Status zadatka je dat u koloni Status .

Vrh stranice

Otkazivanje zadatka za raspoređivanje sadržaja

 • Na stranici "Upravljanje putanjama raspoređivanja sadržaja" i kliknite na dugme Otkaži u meniju zadatka koji želite da otkažete.

  Status zadatka je dat u koloni Status .

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×