Uređivanje i oblikovanje na kartici Wiki u timovima

Uređivanje i oblikovanje na kartici Wiki u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste promenili stranicu ili odeljak Wiki kartice, kliknite na dugme u nju i počnite da kucate. Imate sve uobičajeni opcije oblikovanja, kao što je podebljano, kurziv i podvučeni tekst, isticanje zaglavlja i liste.

Na Wiki karticu autosaves promene čim završite uređivanje, tako da kada kliknete na dugme iz odeljka, rad bezbedan.

U ovom članku

Dodajte na stranicu ili odeljak

Brisanje stranica ili odeljaka

Promena redosleda stranica i odeljaka

Saradnja sa drugima na stranici

Dodajte na stranicu ili odeljak

Da biste dodali novu stranicu kartica " Wiki ", otvorite sadržaju i kliknite na dugme Kreiraj novu stranicu. Možete da prevučete i otpustite novu stranicu bilo gde vam se dopada.

Da biste dodali novi odeljak na stranicu, zadržite pokazivač na naslov odeljka i kliknite na dugme Dodaj novi odeljak. Vaš novi odeljak se pojavljuje ispod odeljaka koje ste izabrali.

Brisanje stranica ili odeljaka

Da biste izbrisali cele stranice, idite na naslov stranice u sadržaju i kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > Izbriši.

Da biste izbrisali odeljak, postavite pokazivač na ime odeljka i izaberite stavku Više opcija Dugme „Još opcija“ > Izbriši.

Promena redosleda stranica i odeljaka

Da biste premestili stranicu ili odeljak u kartica " Wiki ", idite na sadržaj. Pored stranicu ili odeljak naslova, kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > Premesti nagore ili Premesti.

Saradnja sa drugima na stranici

Kada počnete sa uređivanjem odeljka, zaključano tako da niko ne možete izvršiti promene. Međutim, drugi ljudi možete da uredite različitim odeljcima stranice u isto vreme. Ako neko drugi uređuje stranicu, njihove slika se pojavljuje pored naslova stranice.

Ako neko je potrebno previše vremena za uređivanje odeljka, imate opciju da ih pokretanje. Jednostavno zadržite pokazivač miša iznad naslov odeljka i izaberite stavku Više opcija Dugme „Još opcija“ > otključati nametanje.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×