Uređivanje ili štampanje PowerPoint propratnih sadržaja u programu Word

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da odštampate propratne sadržaje iz PowerPoint, ali ako želite da koristite funkcije uređivanja i oblikovanja programa Word, možete da radite i štampate pomoću Word.

U otvorenoj prezentaciji, uradite sledeće:

 1. Izaberite stavke Datoteka> Izvezi.

 2. U okviru Izvezi kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj, a zatim u okviru Kreiranje propratnog sadržaja u programu Microsoft Word kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj.

  Kreiranje propratnog sadržaja u programu Word
 3. U polju Slanje u Microsoft Word izaberite željeni raspored stranice, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste nalepili sadržaj koji želite da ostaju nepromenjeni kada se ažurira sadržaj u originalnoj PowerPoint prezentaciji, kliknite na dugme Nalepi, a zatim kliknite na dugme u redu.

  • Da biste se uverili da sve ispravke originalne PowerPoint prezentacije odražavaju u Word dokument, kliknite na dugme Nalepi vezu, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Dijalog „Slanje u Microsoft Word“

   Prezentacija se otvara kao Word dokumenta u novom prozoru. Možete da uredite, štampanje ili da sačuvate kao i sa bilo kog Word dokumenta.

   Propratni sadržaj onakav kako izgleda u programu Word

U otvorenoj prezentaciji, uradite sledeće:

 1. Izaberite stavke datoteka > Sačuvaj i pošalji.

 2. U okviru Tipovi datoteka, kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj, a zatim u okviru Kreiranje propratnog sadržaja u programu Microsoft Word, kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj.

 3. U dijalogu Slanje u Microsoft Office Word izaberite željeni raspored stranice koje želite, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste nalepili sadržaj koji želite da ostaju nepromenjeni kada se ažurira sadržaj u originalnoj PowerPoint prezentaciji, kliknite na dugme Nalepi, a zatim kliknite na dugme u redu.

  • Da biste se uverili da sve ispravke originalne PowerPoint prezentacije odražavaju u Word dokument, kliknite na dugme Nalepi vezu, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Dijalog „Slanje u Microsoft Word“
   prezentacija se otvara kao Word dokumenta u novom prozoru. Možete da uredite, štampanje ili da sačuvate kao i sa bilo kog Word dokument.

U otvorenoj prezentaciji, uradite sledeće:

 1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , postavite pokazivač Objavi, a zatim kliknite na dugme Kreiraj propratni sadržaj u programu Microsoft Office Word.

  Kreiranje propratnih sadržaja u programu Word

 2. U dijalogu Slanje u Microsoft Office Word izaberite željeni raspored stranice koje želite, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste nalepili sadržaj koji želite da ostanu statične ili nepromenjen, kada se ažurira sadržaj u originalnoj PowerPoint 2007 prezentaciji, kliknite na dugme Nalepi, a zatim kliknite na dugme u redu.

  • Da biste se uverili da sve ispravke originalne PowerPoint 2007 prezentacije odražavaju u Office Word 2007 dokument, kliknite na dugme Nalepi vezu, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Napomene: 

   • Ako izaberete stavku lepljenje veze, svaki put kada otvorite Word 2007 dokument koji sadrži povezane prezentaciju, bićete upitani da biste prihvatili ili odbili sve ispravke koje su napravljene u povezane prezentaciju.

   • Premeštanje Word 2007 propratni sadržaj datoteke zato što kao sa bilo kog povezana datoteka veze možete lako preloma. Da biste uklonili povezivanja problema, zadržali sve datoteke koje su povezane sa PowerPoint 2007 prezentacije u istu fasciklu i zatim ih povezati tako da ako odlučite da narezivanje prezentacije na CD, veza će raditi.

 3. Otvorite Word, a zatim štampanje propratnih sadržaja.

Rad oko problemi sa izvozom

Proces izvoza prezentacije da biste Word koristi mnogo memorije. Duže i veće datoteke više izazov za programe i da biste dovršili proces. Ako dobijete poruku o grešci koja kaže,„PowerPoint i potpisi u Microsoft Word” pokušajte proces ponovo nakon prvog ponovnog pokretanja računara i otvaranja PowerPoint. Ponovnim pokretanjem računara će oslobađa memoriju za proces izvoza i imate druge programe zatvoreno tokom procesa će uradite isto.

Ako imate veoma velike datoteke koje još uvek nisu u potpunosti izvozi, možete da uradite operacije Sačuvaj kao prezentacije kako bi drugi kopiju. Iz koje kopirate, uklonite slajdove koje već izvesti, a zatim pokretanje drugog izvoza preostale slajdove koji treba da se izvoze. Kada to drugi izvoz proces završi, kombinovanje dve .docx datoteke u jednu.

Povratne informacije o problemima sa izvoz Word

Ako ste zadovoljni ovu funkciju, Pogledajte komentar ili glasali u našem predlog zapouzdanost.

Takođe pogledajte

Povezivanje ili ugrađivanje PowerPoint slajda

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×