Uskladištena procedura parametara svojstava (ADP)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prikazuje parametre definisan za uskladištene procedure koje kreirate. Svaki red koordinatne mreže sadrži informacije o jedan parametar. Svaki parametar ima ime, tip podataka i opcionalno podrazumevanu vrednost.

Ne možete da kreirate novi parametar sa ove stranice svojstava; Samo možete da izmenite postojeću parametara. Da biste kreirali novi parametar, unesite parametra u ćeliji kolone ili kriterijuma okna za koordinatnu mrežu ili direktno u SQL oknu.

Ime

Nije moguće urediti ime parametra na ovoj stranici svojstava. Da biste promenili ime parametra, morate da promenite ga gde god da se pojavljuje u oknu koordinatne mreže ili SQL oknu. Imajte na umu da prvog znaka svaki ime parametra mora biti na et (@).

Tip podataka

Tip podataka se pojavljuje u skraжena obrasca. Skraжena obrasca uključuje Maksimalna širina kolone u zagradama iza imena tipa podataka. Na primer:

varchar(50)

Podrazumevani

Podrazumevana vrednost je opcionalna.

Ako promenite tip podataka za parametar, postojeće podrazumevana vrednost će biti izbrisan.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×