Uskoro će biti isključeno za vašu organizaciju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste administrator, možete da primenite. reg datoteku na korisničke mašine da biste se uskoro isključili. Da biste kreirali. reg datoteku, koristite sledeće korake.

  1. Otvorite beležnicu.

  2. Kopirajte sledeći tekst u datoteku.

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Options\General] "Poricanje mesta" = DWORD: 00000001

  3. Sačuvajte datoteku i promenite oznaku tipa datoteke iz. txt u. reg.
    Savet: da biste promenili oznaku tipa datoteke u dijalogu Sačuvaj, na primer, stavite citate oko imena datoteke, na primer: "poricanje. reg".

  4. Kliknite desnim tasterom miša na datoteku koju ste kreirali u 3. Tako ćete kreirati ispravan ključ registratora i napraviti njegovu vrednost.
    Napomena: možda ćete morati da kliknete na dugme da da biste omogućili uređivaču registratora da napravi promene na računaru.

Ako koristite smernice grupe za upravljanje postavkama sistema Office, postoji postavka smernica pod imenom "Onemogući pregled mesto" koje možete da koristite da biste se brzo uključili. Postavka smernica se nalazi u okviru URL konfiguracione lokacije \ Policies\administrativne smernice za Microsoft Outlook 2016 \ Outlook OPTIKA Optičarska. Da biste koristili ovu postavku smernica, Preuzmite najnovije administrativne datoteke PREDLOŠKA (ADMX/adml) sa lokacije Microsoft Download Center.

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×