Pređi na glavni sadržaj

Usluge OneDrive otvaraju se u sistemu Office za Veb, čak i ako ih podesite da se otvaraju u klijentskoj aplikaciji

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Problem

Uzmite u obzir sledeću situaciju:

Na OneDrive za radnu ili školsku sajt koja koristi novi OneDrive prikaz, konfigurišete jednu ili obe sledeće postavke:

  • U postavkama biblioteke, napredne postavkepodešavate Otvaranje dokumenata u pregledaču za Otvaranje u klijentskoj aplikaciji.

  • U postavkama sajta, funkcijama kolekcije lokacija, u aplikacijama klijenta započinjete otvaranje dokumenatapo podrazumevanoj vrednosti .

U ovom scenariju, kada pretražujete u OneDrive biblioteku, a zatim kliknete da biste otvorili dokument, dokument se otvara u usluzi Office Online, a ne u klijentskoj aplikaciji.

Rešenje/zaobilaženje problema

Da biste rešili ovaj problem, kliknite na tri tačke (...) za dokument koji želite da otvorite, a zatim kliknite na opciju za otvaranje u aplikaciji klijenta. Na primer, kliknite na dugme Otvori u programu Word.

Dodatne informacije

To se očekuje ponašanje za stranicu OneDrive. Dokumenti se podrazumevano uvek otvaraju u usluzi Office Online iako su postavke prisutne.

I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×