Uvek premesti poruke od određenog pošiljaoca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uz samo četiri klika možete da kreirate pravilo koje premešta e-poruke na osnovu pošiljaoca ili primaoca e-poruke. Na primer, ako čitate poruku od Jovanke Stojanović možete da kreirate pravilo koje će sve poruke od Jovanke Stojanović premeštati u fasciklu koju zadate.

  1. Sa porukom izabrane i koju pregledate u oknu za čitanje ili otvorena u posebnom prozoru, u grupi Premeštanje kliknite na dugme pravila, a zatim izaberite stavku Uvek premesti poruke od.

  2. Izaberite fasciklu, a zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena: ovaj tip pravila možete da kreirate i tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na poruku u prijemnom poštanskom sandučetu, izabrati pravila, a zatim izabrati Uvek premesti poruke od.

Ovo novo pravilo premeštaće sve buduće poruke koje budu odgovarale izabranom pošiljaocu. Ono takođe odmah premešta sve odgovarajuće poruke iz fascikle koju čitate.

Da biste kreirali naprednih pravila sa više opcija ili da biste izbrisali pravilo, pogledajte članak Upravljanje e-porukama pomoću pravila.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×