Uvod u prikaz „Razgovori“

Kada dodate većinu tipova naloga u fasciklu Outlook, poruke se podrazumevano prikazuju u razgovorima. Razgovor uključuje sve poruke u istoj niti sa istom temom.

Korišćenje prikaza razgovora

 1. U bilo kojoj fascikli pošte, kao što je prijemno poštansko sanduče, izaberite stavku Prikaži > Prikaži kao razgovore da biste isključili ili isključili prikaz razgovora.

  Prikaži kao razgovor

 2. Izaberite Svi poštanski sandučićiili Ova fascikla.

  Conversation view for all mailboxes or this folder

Razgovori koji sadrže više poruka identifikovani su u lista poruka trougaonom ikonom za razvijanje/skupljanje Ikona „Skupljeni razgovori“ . Izaberite ikonu Ikona „Skupljeni razgovori“ da biste razvili ili skucali razgovor.

Poruke u okviru svakog razgovora sortirane su tako da se najnovija poruka nalazi na vrhu. Ovaj redosled sortiranja ne možete da promenite.

Kada primite novu poruku koja je deo razgovora, čitav razgovor premešta se na vrh liste poruka.

Svi razgovori koji sadrže nepročitane poruke imaju podebljanu temu, a broj nepročitanih poruka pojavljuje se pored teme. Kada proširite razgovor, sve nepročitane poruke će imati podebljan naslov.

Promena opcija razgovora

Postoji nekoliko opcija razgovora koje možete da promenite.

 1. U bilo kojoj fascikli e-pošte, kao što je prijemno poštansko sanduče, izaberite stavku > Postavke razgovora

  Postavke razgovora
 2. Izaberite neku od dostupnih opcija.

  • Prikaži poruke iz drugih fascikli Koristite ovu opciju da biste prikazali poruke u razgovoru koje su premeštene u druge fascikle, kao i poruke koje ste poslali uskladištene u fascikli Poslate stavke.

  • Prikaži pošiljaoce iznad teme Ako izaberete ovu opciju, imena pošiljalaca će biti prikazana na vrhu razgovora, a ne u temi razgovora.

  • Uvek razvij izabrani razgovor Ova opcija se odnosi samo na trenutno izabrani razgovor. Razgovor izabran kada potvrdite izbor u ovom polju će uvek biti razvijen.

  • Korišćenje klasičnog uvučenog prikaza Klasični prikaz uvučenih poruka u razgovoru prikazuje poruke uvučene na osnovu njihovog položaja u okviru razgovora.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×