Uvod u prikaz „Razgovori“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, kada dodate većinu tipova naloga Outlook, poruke se prikazuju u razgovorima. Razgovora uključuje sve poruke na istom niti sa isti red za temu.

Korišćenje prikaza razgovora

 1. Iz bilo koje fascikle pošte, kao što su prijemno poštansko sanduče, izaberite stavku Prikaz > prikaz u vidu razgovora da biste se prebacivali prikaz razgovora ili isključite.

  Prikaži kao razgovor

 2. Izaberite stavku Svi poštanski sandučići ili Ova fascikla.

  Prikaz razgovora za sve Poštanske sandučiće ili ovu fasciklu

Razgovori koji uključuju više poruka su identifikovane u lista poruka tako što ćete na ikonu trougaoni Razvijanje/skupljanje Ikona „Skupljeni razgovori“ . Izaberite ikonu Ikona „Skupljeni razgovori“ da biste razvili ili skupili razgovora.

Poruke u okviru svakog razgovora sortirane su tako da se najnovija poruka nalazi na vrhu. Ne možete promeniti ovaj redosled sortiranja.

Kada primite novu poruku koja je deo razgovora, čitav razgovor premešta se na vrh liste poruka.

Svi razgovori koji sadrže nepročitane poruke imaju podebljanu temu, a broj nepročitanih poruka pojavljuje se pored teme. Kada proširite razgovor, nepročitane poruke imaju podebljani naslov.

Promena opcija razgovora

Postoji nekoliko opcija razgovor možete da promenite.

 1. Iz bilo koje fascikle e-pošte, kao što su prijemno poštansko sanduče, izaberite stavku Prikaz > Postavke razgovora

  Postavke razgovora
 2. Izaberite neki od dostupnih opcija.

  • Prikaži poruke iz drugih fascikli Koristite ovu opciju da biste prikazali poruke u razgovoru koji su premešteni u druge fascikle, kao i poruke koju ste poslali koji su uskladišteni u fascikli poslate stavke.

  • Prikazivanje pošiljaoci iznad tema Izbor ove opcije prikazuje imena pošiljaoca na vrhu razgovor umesto tema razgovora.

  • Uvek Razvij izabrani razgovor Ova opcija se primenjuje samo na trenutno izabrani razgovor. Razgovor izabrana kada potvrdite izbor u ovom polju uvek će se pojaviti proširene.

  • Koristite uvučeni klasični prikaz Uvučeni klasični prikaz prikazuje poruke u razgovoru uvučeni na osnovu pozicije iz razgovora.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×