Napomena: Softver uvoznika opisan na ovoj stranici je i dalje dostupan za preuzimanje i korišćenje, ali više ne razvijamo aktivnu verziju ili podržavamo ovu alatku.

Ovaj članak prikazuje korake neophodne za uvoz beležaka iz stavke Evernote u OneNote i nudi odgovore na pitanja koja možda imate o prenosu sadržaja.

OneNote uvoznik pronalazi bilo koji sadržaj za Evernote na računaru i šalje ga u OneNote. Možete odabrati bilo koji Microsoft nalog koji će se koristiti sa programom OneNote, bez obzira na to da li je to lični Hotmail, Live.com ili Outlook.com nalog ili Microsoft nalog koji vam je dao vaš posao ili škola. Verovatno već imate takav nalog, ali možete lako da kreirate novi za besplatnu.

Ako ikad koristite Evernote na vebu, preporučujemo da izvezete beleške iz usluge Evernota za Windows ili Mac sa datotekom Evernote EXPORT (. enex).

Pre nego što počnete

Evo šta je potrebno da biste uvezli beleške iz Evernote u OneNote:

 • RAČUNAR sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim (obavezno).

 • Evernote za Windows (opcionalno, ali ovo ubrzava proces migracije).
  Ako imate najnoviju belešku za Windows, prijavite se pomoću naloga za Everbelešku, a zatim se uverite da su najnovije beleške potpuno sinhronizovane pre nego što počnete da uvozite u OneNote.

 • Pogledajte ovaj kratki video o OneNote uvozniku (opcionalno)

  OneNote uvoznik za uvoz

Kako se koristi OneNote uvoznik

Kada budete spremni da uvezete beleške iz stavke Evernote u OneNote, uradite sledeće:

 1. Na bilo kom Windows RAČUNARU na kom je instaliran Windows, posetite https://www.OneNote.com/import-Evernote-to-OneNote , a zatim izaberite stavku Preuzmi uvoznik. Preuzimanje OneNote uvoznika treba automatski da se pokrene.

 2. Kada se preuzimanje OneNote uvoznika završi, kliknite dvaput na datoteku instalacionog programa na računaru, a zatim kliknite na dugme odzivi:

  • Prihvatite ugovor o licenciranju sa krajnjim korisnikom.

  • Ako imate svaku belešku za Windows i ako su vam sve beleške sinhronizovane lokalno, onda će OneNote uvoznik automatski otkriti vaše beležnice za Evernote. Sa liste koja se prikazuje izaberite one beležnice koje želite da uvezete u OneNote.

   Napomena: Ako nemate instaliranu Everbelešku, možete da uvezete beleške iz datoteke za izvoz Evernota (. enex). Da biste to uradili, prvo kreirajte datoteku za izvoz u programu Evernote (pogledajte dolenavedena najčešća pitanja za kreiranje ove datoteke). U programu OneNote uvoznik izaberite stavku Odaberi datoteku, a zatim izaberite. enex datoteku koja sadrži vaše Evernote beleške.

  • Izaberite Microsoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) koje želite da koristite sa programom OneNote. Možete da se prijavite pomoću ličnog Microsoft naloga ili naloga koji vam je dat po poslu ili školi.

 3. Kada budete spremni, izaberite stavku Uvezi. Kada se proces dovrši, možete da prikažete uvezene beleške u programu OneNote 2016 (ili da nastavite da biste instalirali OneNote ako ga već nemate).

 4. Kada pokrenete OneNote posle uvoza beležaka, prikazaće se najnovija Beležnica za Evernota. Druge beležnice možete ručno da otvorite da biste videli ostatak beležaka.

Čim završite sa uvozom beležaka u OneNote, možete im lako pristupiti na vebu, kao i u operativnom sistemu Windows, Mac, iOS i android. Ako to već niste uradili, obavezno Instalirajte OneNote na svim svojim uređajima.

Najčešća pitanja

Ispod su odgovori na neka uobičajena pitanja o OneNote uvozniku. Ako pitanje nije navedeno ovde, ostavite na stranici "da li su ove informacije bile korisne?" obrazac povratne informacije na kraju ovog članka.

 • Da li je potrebno instalirati Evernota?
  Ne, ne mora da bude instalirana ako već imate izvezenu datoteku Evernota (. enex) beležaka. Međutim, uvoz beležaka se odvija malo brže na računaru koji je instaliran zato što nećete morati prvo da izvezete beleške.

 • Šta se dešava ako se ne instalira nijedna nota?
  Možete da uvezete beleške sa izvezenom Evernota (. enex) datotekom.

 • Kako da generiљem izvezenu Evernote datoteku?
  Sa bilo kog operativnog sistema Windows ili Mac koji ima instaliran Everbelešku, pokrenite Evernote, izaberite beleške koje želite da izvezete, a zatim izaberite stavke > Izvezi u. enex datoteku. Prebacite ovu datoteku na Windows računar na kojem želite da pokrećete OneNote uvoznik.

 • Da li su neki tipovi datoteka osim. enex datoteka podržane za uvoz?
  Ne, trenutno ne.

 • Da li ovo radi za Evernote plus i Evernote Premium?
  Da, možete da koristite beleške sa bilo koje verzije programa Evernote.

 • Da li OneNote treba da se instalira?
  Ne, uradiжemo uvoz kroz magiju oblaka. Međutim, možete odabrati da instalirate OneNote u bilo kom trenutku iz https://www.OneNote.com/download.

 • Mogu li da uvezem beleške u OneNote i da ih skladište lokalno na mom računaru?
  Ne, moraćete da koristite Microsoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) da biste uvezli beleške.

 • Koji tipovi naloga su podržani za skladištenje beležaka u programu OneNote?
  Možete da se prijavite pomoću ličnog Microsoft naloga ili naloga koji vam je dat po poslu ili školi.

 • Kako će moje beleške izgledati u programu OneNote?
  Kreiraćemo novu OneNote beležnicu za svaku beležnicu za Evernote. Svaka stranica za Evernote će biti stranica u programu OneNote. Opcionalno, možete da koristite Evernote oznake da biste organizovali beleške u beležnici. Svaka oznaka postaće odeljak u programu OneNote koji sadrži stranice koje su označene tim terminima.

 • Šta se dešava ako imam stranice sa svim oznakama sa više oznaka? Da li ću dobiti duplikate stranica u programu OneNote?
  Ne, samo ćemo pogledati prvu oznaku da bismo odredili gde ćemo postaviti tu stranicu. Da biste olakšali pronalaženje, napisaćemo svaku oznaku koju ste imali u Everbelešci na OneNote stranici kako biste mogli da pronađete sve lako kroz OneNote trenutnu pretragu.

 • Da li se uvozi prilozi kao što su PDF datoteke i JPG snimci?
  Da, prilozi kao što su PDF datoteke i slike će biti uvezeni zajedno sa beleškama.

 • Da li postoji nešto što se ne uvozi?
  Neke stvari kao što su mastilo, šifrovani tekst, boje pozadine i opomene neće se pojaviti u programu OneNote.

 • Koliko će trajati uvoz?
  U zavisnosti od toga koliko se uvozi sadržaj i brzina Internet veze, uvoz beležaka može potrajati samo nekoliko minuta do nekoliko časova. Tokom uvoza će vam biti prikazan indikator toka da biste mogli da znate koliko vremena će biti potrebno da uvezete beleške.

 • Kako da pronađem uvezene beležnice u programu OneNote?
  Ako ste uvezli više beležnica, otvorićemo jednu od vaših Beležnica u programu OneNote. Slijedite ove korake da biste otvorili druge beležnice:

  • OneNote Windows 10 aplikacija – kliknite na ikonu hamburgera () u gornjem levom uglu, a zatim odaberite stavku još Beležnica.

  • OneNote 2016 aplikacija za stone računare – kliknite na padajući meni Beležnica sa leve strane kartica i odaberite stavku Otvori druge beležnice.

  • OneNote za veb – kliknite na dugme Beležnica na vrhu levog okna da biste videli sve beležnice.

 • Na koje platforme je podržano OneNote uvoznik?
  Uvoznik možete da pokrećete na bilo kom radnom delu operativnog sistema Windows 7, Windows 8, Windows 8,1, Windows 10 i Mac. Ostanite na vezi sa vestima o podršci za dodatne platforme.

 • Da li imate konvertor za druge aplikacije za uzimanje beležaka?
  Ne, trenutno ne. Ostanite na vezi sa vestima o podršci za dodatne aplikacije.

 • Dobijam kôd greške 10008 prilikom korišćenja OneNote uvoznika. Kako mogu da rešim?
  Ova greška se javlja kada OneDrive, grupa ili biblioteka dokumenata sadrži više od 5.000 stavki. Razmotrite brisanje nekih datoteka koje vam više nisu potrebne i pokušajte ponovo da uvezete.

 • Gde mogu da saznam više o programu OneNote?
  Idite na http://www.OneNote.com da biste dobili više informacija o programu OneNote i preuzeli bilo koju OneNote računare i mobilne aplikacije.

Takođe pogledajte

Preuzmite OneNote Importer

Uvoz beležaka iz Evernote u OneNote za Mac

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×