Uvoz vCard datoteka u Outlook kontakte

Uvoz vCard datoteka u Outlook kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Da biste masovno uvoz više kontakata iz usluge iCloud u programu Outlook, pogledajte članak Uvoz kontakata iz usluge iCloud (vCard .vcf datoteku) sa programom Outlook.

Kada vam neko pošalje vCard datoteke (virtuelne vizitkarte koje prepoznaje većina programa za e-poštu), evo kako ih možete sačuvati na Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows listi kontakata. Ako ste izvezli kontakte iz usluge iCloud u vCard datoteku, možete sve da ih uvezete u Outlook u isto vreme.

Uvezite vCard iz Outlook e-poruke

Da biste vCard datoteke koje primite kao priloge sačuvali kao nove kontakte, dodajte jednu po jednu vCard datoteku u spisak Outlook kontakata.

  1. U telu e-poruke izaberite vCard datoteku, kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavku Dodaj u spisak Outlook kontakata.

    Pojavljuje se novi prozor koji prikazuje kontakt informacije.

  2. U prozoru kontakta kliknite na dugme Sačuvaj & Zatvori.

  3. Ponovite 1. i 2. korak za svaki vCard u poruci.

Uvezite vCard iz drugog programa za e-poštu

  1. U drugom programu za e-poštu otvorite e-poruku i izaberite priloženi vCard.

  2. Ako budete upitani da li želite da otvorite ili sačuvate vCard, odaberite opciju da ga otvorite

    Savet: Ako na računaru imate instaliran program Outlook, vCard se otvara u Outlook prozoru jer je .vcf oznaka tipa datoteke povezana sa programom Outlook.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj & Zatvori.

Uvoz kontakata iz unakrsne tabele

Ako vam neko pošalje kontakte u .csv datoteci, te kontakte morate dodati pomoću čarobnjaka za uvoz i izvoz. Veliki broj programa za e-poštu može da uvozi i izvozi .csv datoteke. Saznajte kako da uvezete kontakte u Outlook iz programa Excel ili drugih izvora.

Napomena: Kada nabavite novi računar, ne morate da izvozite kontakte sa starog računara ako vaša organizacija koristi Microsoft Exchange server. Kontakti se prikazuju automatski kada konfigurišete Outlook na novom računaru.

Više informacija o vCard datotekama i kontaktima

Saznajte više o upotrebi vCard datoteka i o dodavanju kontakata i radu sa njima:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×