Video: kreiranje beležaka uz OneNote

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.

Saznajte kako da kucate beleške, koristite traku radi pomoći pri uobičajenim zadacima i kopirate i nalepite slike u beležnicu.

Drugi video zapisi u ovom kursu

Ovaj video zapis je deo kursa za obuku pod imenom Kreiranje prve OneNote 2013 beležnice. Možete da preuzmete čitav kurs ili gledate video zapise na mreži:

  1. Video: početak korišćenja programa OneNote. Najbolji način da naučite nešto o programu OneNote 2013 jeste da počnete da ga koristite. Kreirajte beležnicu i naučite osnovne zadatke kako biste je iskoristili na najbolji mogući način.

  2. Video: kreiranje beležaka uz OneNote. (Tu ste!) Saznajte kako da kucate beleške, koristite traku radi pomoći pri uobičajenim zadacima i kopirate i nalepite slike u beležnicu.

  3. Video: dodavanje oznaka beleškama. Dodajte oznaku (pitanje ili zaduženje, na primer) stavci (kao što je tekst), a zatim pregledajte sve oznake u oknu „Rezime oznaka“.

  4. Video: organizacija i pretraga beležnica. Koristite OneNote kao pomoć pri organizovanju i pretrazi beležaka kako bi vam uvek bile pri ruci.

  5. Video: deljenje beležnice. Delite beležnicu sa drugim osobama kako bi oni videli šta ste napisali i dodali sopstvene beleške.

Spremni ste za još jedno podučavanje? Pogledajte celokupnu listu OneNote 2013 kurseva za obuku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×