Sadržaj
×
Praćenje e-pošte uz potvrde čitanja
Praćenje e-pošte uz potvrde čitanja

Praćenje e-pošte uz potvrde čitanja

Pregledač ne podržava video.

Kada šaljete poruku, možete da zahtevate potvrde isporuke i čitanja. Bez obzira na razlog što želite to da uradite, dodavanje zahteva je jednostavno.

Ako biste radije da vidite uputstva u članku, pogledajte članak Primanje obaveštenja kada druge osobe dobiju ili otvore e-poruku.

Potvrde čitanja i isporuke: kako one rade

Pre nego što pošaljete poruku, izaberite karticu Opcije. Zatim izaberite stavku Zahtevaj potvrdu o prijemu ili Zahtevaj potvrdu čitanja. Kada pošaljete poruku, ona se usmerva na server e-pošte primaoca, koji je isporučuje u njegovo prijemno poštansko sanduče. Server šalje potvrdu o isporuci koju ste zahtevali. Imajte uske informacije da se server, a ne primalac, prikazuju kao pošiljalac potvrde o isporuci.

Kada primalac dvaput klikne na e-poruku da bi je otvorio, može odabrati da vam pošalje potvrdu čitanja ili da odabere da to ne radi.

Promena onoga što se događa kada primite zahtev za potvrdu čitanja

Kada primite poruku sa zahtevom za potvrdu čitanja, to znači da pošiljalac želite da dobije potvrdu da ste primili poruku. Potvrde čitanja se mogu automatski vraćati odnosno ne vraćati, a možete i odabrati šta želite da uradite za svaki zahtev za potvrdu čitanja.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Kliknite na dugme Opcije.

  3. Izaberite stavku Pošta.

  4. U okviru Praćenje, u okviru Za primljene poruke koje uključuju zahtev za potvrdu čitanja    izaberite neku od sledećih opcija:

    • Uvek pošalji potvrdu čitanja

    • Nikada ne šalji potvrdu čitanja

    • Svaki put pitaj za slanje potvrde čitanja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×