Praćenje promena

Izmene sa praćenim promenama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Recimo da ste originalnu autor dokumenta i pregledate promene predloženi druge osobe. Sve kroz dokument, odlučite da želite da sa komentare i promene – ih prihvatite ili odbijete, pojedinačno ili sve odjednom.

Uklanjanje praćenih promena

  • Jedini način da biste dobili praćene promene iz dokumenta je da ih prihvatite ili odbijete. Izbor Bez naznake u okviru Prikaži za redigovanje vam pomaže da vidite kako će izgledati konačan dokument, ali samo privremeno sakriva praćene promene. Promene se ne brišu i pojave ponovo kada sledeći put neko otvori dokument.

  • Da biste trajno izbrisali praćene promene prihvatiti ili odbiti. Kliknite na dugme Pregled > sledeći > prihvati ili Odbij. Word prihvata promenu, ili je uklanja, a zatim prelazi na sledeću promenu.

Želite još?

Saznajte više o praćenje promena u programu Word

Koautorski rad na dokumentima na bilo kom mestu

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×