Sadržaj
×
Opozivanje i zamena poslatih poruka
Opozivanje i zamena poslatih poruka

Opozivanje, zamena ili ponovno slanje poslate pošte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako vi i vaši primaoci su na Microsoft Exchange, možete da opozovete poruku (što znači da pokušate da izbrišete poruku iz prijemno poštansko sanduče primaoca) ili zamena poruke (što znači koju želite da izbrišete originalne poruke i zamenite ga nov.)

Opoziv ili zamena

Šaljete e-poruku, a zatim počne da vam ponovo razmisliti. Prvo proverite ako možete da koristite opozvana.

Izaberite stavku datoteke da biste otišli na scene. Informacije o izabranom, otvorite listu na vrhu stranice i izaberite nalog koji ste poslali e-poštu od. Ako piše Microsoft Exchange, a primaoci su na isti sistem e-pošte, možete da koristite opoziv, što je funkcija Exchange servera. Idite na Pošta i izaberite fasciklu Poslate stavke na listi fascikli. Zatim, otvorite e-poruku koju želite da opozovete ili zamenite. Izaberite stavku datoteka u poruci da biste otišli na scene. Informacije o izabran, kliknite na dugme Ponovo pošalji ili opozivi kliknite na dugme Opozovi ovu poruku.

Sada možete da izaberete šta želite da uradite: opozovete poruku, što znači da želite da probate da biste izbrisali poruku u prijemno poštansko sanduče primaoca, ili zamenite poruku, što znači da želite da izbrišete originalnu poruku i zamenili je novi.

Želite još?

Opozivanje ili zamena e-poruke nakon njenog slanja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×