Vidim crveni X, a ne moju sliku ili klip

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U vaš aplikacije za Office, možda ćete ponekad morati neočekivano ponašanje.

Simptomi

slika ili klip ne prikazuje ispravno ili crveni znak X se pojavljuje umesto toga.

Rezolucija

Uradite nešto od sledećeg:

  • Uverite se da imate instalirane najnovije Ispravke za Office .

  • Pokušajte da datoteka > Sačuvaj kao i sačuvajte datoteku na drugoj lokaciji. Zatvorite PowerPoint i otvorite datoteku da biste videli ako se slike prikazuju ispravno.

  • Kada umetnete ili prevučete sliku ili video klip u dokument, a nemate instaliran za taj klip grafički filter, možda ćete videti slike crveni znak X umesto slike ili video klipa.

    Pogledajte informacije u dijalogu koji se pojavi informacije o tome kako da rešite problem. Na primer, će možda biti zatraženo da biste instalirali grafički filter da biste prikazali slike ili clip.

    Takođe, možda ćete dobiti poruku o grešci ako postojeći grafički filter za uvoz nedostaje, oštećene ili kompatibilan.

  • Ako ste poslali dokument putem e-pošte ili ga kopirali sa mrežom je povezana datoteka servera, a slike ili clip i ne ugrađen, slanje slike ili clip datoteka putem e-pošte sa dokumentom, ili kopirate slike ili clip datoteke na istom mrežnu fasciklu datoteke te veze dodaci dokumenta.

    Savet: U PowerPoint, možete da koristite funkciju " paket za CD " da biste ažurirali veze i objedinile povezane datoteke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×