Vidim grešku govore „Neka nije primenjena pravila”

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada popunjavanje InfoPath obrasca, možda ćete videti poruku o grešci „Neka pravila nije primenjena”. Postoji možda ili možda neće biti više informacija o određene greške. Do ove greške je generički i može da se pojavi u okviru velikog broja okolnostima.

Ako su popunjavanje obrasca i vidite ovu grešku, a koje su zabrinuti gubitak vrednosti koje su već popunjeno, najbolje je da prvo sačuvate obrazac vrednosti lokalno. Zatim, obratite se administratoru koji mogu pomoći da rešite.

Ako su dizajniranje obrasca i vidite ovu poruku tokom testiranja, trebalo bi da rešavanje problema i popravi pre davanja obrazac da biste drugim osobama za popunjavanje. Ako dođe do greške ponekad, ali ne uvek i obrascu mora da bude dostupna uprkos mogućnost grešaka, trebalo bi da razmislite o dodavanju poruku "OnFailure" polje koje generiše se greška. Poruku "OnFailure" može da bude određene, a može da pomogne u obrascu fileri efikasnije nego na generička poruka o grešci.

Dodatnu pomoć za pravila za validaciju

Evo nekih veza ka pomoći blago iskustvo.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×