Vraćanje beležaka u prethodno stanje iz rezervne kopije

Office 365 pretplata, Office 2019, OneNote 2016, OneNote 2013, OneNote 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste napravili rezervnu kopiju beležnica pre nego što ste izgubili ili izbrisali važne informacije, možete da vratite beleške u prethodno stanje u slučaju da vam to ikada zatreba.

Važno:  Vraćanje beležaka u prethodno stanje je vredna alatka, ali morate da podesite automatsko pravljenje rezervnih kopija ili da ručno pravite rezervne kopije beležnica ako želite da ih kasnije vratite u prethodno stanje.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Informacije > Otvori rezervne kopije.

 2. U dijalogu Otvaranje rezervne kopije kliknite dvaput na fasciklu beležnice koju želite da vratite u prethodno stanje, izaberite odeljak beležnice, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  OneNote sada prikazuje oblast Otvaranje odeljaka gde možete da pregledate stranice u odeljku koji ste malopre otvorili iz rezervnih kopija datoteka.

 3. Da biste vratili beleške u prethodno stanje, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste vratili u prethodno stanje čitav odeljak čija je rezervna kopija napravljena, kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka, a zatim kliknite na dugme Premesti ili kopiraj.

  • Da biste u vratili prethodno stanje samo određene stranice iz odeljka čije je rezervna kopija napravljena, kliknite desnim tasterom miša na kartice željene stranice, a zatim kliknite na dugme Premesti ili kopiraj.

 4. U dijalogu Premeštanje ili kopiranje izaberite lokaciju na koju odeljak ili stranice čija je rezervna kopija napravljena treba da budu postavljene i kliknite na dugme Kopiraj.

 5. Kada beleške budu vraćene u prethodno stanje, kliknite desnim tasterom miša na rezervnu kopiju odeljka i izaberite stavku Zatvori.

 6. Ponovo izaberite originalnu beležnicu sa liste beležnica da biste nastavili da radite na njoj.
   

Napomena: Kada vraćate beleške iz rezervne kopije, komanda Premesti u dijalogu Premeštanje ili kopiranje neće biti dostupna. To sprečava slučajno brisanje bilo kog dela rezervne kopije koji će vam možda kasnije trebati.

Microsoft Office OneNote 2007 automatski kreira rezervne kopije beležaka u vremenskim intervalima, možete da prilagodite. Možete da vratite odeljke beležnice ili cele beležnice tako što ćete koristiti ove rezervne kopije datoteke.

Za svaki odeljak koji vraćate, OneNote će kreirati novi odeljak u trenutnoj beležnici sa imenom Ime odeljka (na datum), gde je ime odeljka ime originalne odeljka, i datum datum u odeljku je poslednji put sačuvana. .

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Otvaranje rezervne kopije.

 2. U dijalogu Otvaranje rezervne kopije u fascikli rezervne kopije kliknite dvaput na fasciklu beležnice koja sadrži datoteku ili datoteke koje želite da vratite u prethodno stanje.

 3. Izaberite jednu ili više pravljenja rezervne kopije datoteke u prethodno stanje, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  Savet: Da biste izabrali više od jedne datoteke istovremeno, držite pritisnut taster CTRL i kliknite na svaku datoteku koju želite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×