Vraćanje u prethodno stanje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Zato što fasciklu " Izbrisane stavke " skladišti izbrisane stavke dok je ne ispraznite, možete da vratite izbrisane zapise tako što ćete ih prevući iz fascikle " Izbrisane stavke " na originalnu fasciklu.

Na primer, da biste vratili izbrisanu zapisa poslovnog kontakta, prevucite ga u fasciklu za Poslovne kontakte . Sve informacije o zapis , uključujući i stavke istorije koji su povezani sa njim, su u prethodno stanje zajedno sa zapis.

Napomena: Ne možete da prevučete zapisa iz fascikle "Izbrisane stavke" upravljanje kontaktima, prodaja, Marketing ili upravljanje projektima radnim prostorima.

Premeštanje zapis iz fascikle "Izbrisane stavke"

 1. U oknu za navigaciju kliknite na dugme Business Contact Manager.

  business contact manager button in the navigation pane

 2. U okviru Programa Business Contact Manager izaberite stavku Izbrisane stavke.

 3. Izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Kliknite na stavku koju želite da vratite u prethodno stanje, a zatim na traci, u grupi Uređivanje izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje.

   Kako da izaberem više zapisa?

   Da biste izabrali susedne zapise, pritisnite taster SHIFT i izaberite prvi i poslednji zapis grupe koju želite da dodate. Da biste izabrali nesusedne zapise, pritisnite taster CTRL i izaberite pojedinačne zapise. Da biste izabrali sve zapise, kliknite na jedan i pritisnite kombinaciju tastera CTRL+A.

  • Prevucite stavku na originalne tip zapisa fascikle u okviru Poslovnih zapisa.

   Na primer, prevucite naloga u fasciklu Nalozi .

   Savet: Kliknite dvaput na fasciklu Poslovnih zapisa da biste ga razvili.

   Napomena: Stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisom ne pojavljuju se kao zasebne stavke u fascikli " Izbrisane stavke " Osim ako ste izbrisali samu stavku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×