Zaštita informacija u timovima

Zaštita informacija u timovima

Da biste ispunili pravne potrebe, regulative i bezbednost sadržaja, timovi nude sledeće mogućnosti zaštite informacija kroz Microsoft 365 security & centar za usaglašenost:

Mogućnost

Opis

Arhiviraj

Sav sadržaj koji se čuva u bilo kom radnom opterećenju u vezi sa Teams, potrebno je nepromenljivo sačuvati u skladu sa korporativnim smernicama preduzeća.

Pretraga sadržaja usaglašenosti

Sav sadržaj koji se čuva u bilo kom radnom opterećenju se može pretražiti putem bogatih mogućnosti filtriranja. Sav sadržaj se može izvesti u posebno spremište radi podrške usaglašenosti i sudskim sporovima.

e-otkrivanje

Bogate mogućnosti e-otkrivanja originala, uključujući upravljanje slučajem, čuvanje, pretragu, analizu i izvoz su dostupne za pomoć našim klijentima u pojednostavljivanju procesa e-otkrivanja i brzo prepoznavanje bitnih podataka uz smanjenje troškova i rizika.

Pravna zadrška

Kada se bilo koji tim ili pojedinac stavi na čuvanje originala ili zadržavanje podataka u slučaju sudskog spora, zadrška se stavlja i na primarne i na arhivirane poruke (ne uključujući uređene ili obrisane).

Pretraga evidencije nadzora

Sve aktivnosti tima i poslovni događaji se moraju uhvatiti i biti dostupni za korisničku pretragu i izvoz.

Exchange Online Protection

E-poruke koje se šalju na kanal filtriraju se za spam, malver, zlonamerne veze, lažno povezivanje i phishing pomoću usluge Exchange online Protection i napredne zaštite pretnji za Microsoft 365.

Uslovni pristup

Garantujemo da je pristup Teams-u ograničen na uređaje koji su usaglašeni sa vašim IT administrativnim i korporativnim organizacionim postavljenim smernicama i bezbednosnim pravilima. Ovo uključuje MDM i MAM podršku sa Intune za iOS i Android.

Više informacija o ovim funkcijama usaglašenosti potražite u članku Pregled bezbednosti i usaglašenosti u usluzi Microsoft 365.

Više detalja o pretraživanju sadržaja i timovima potražite u odeljku timovi za pretraživanje sadržaja u programu Microsoft 365 Security & centar za usaglašenost.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×