Bezbednost i usaglašenost

Podešavanje anti-phishing zaštite

Fotografija Surface Book uređaja

Važno: Ovaj video se odnosi na Microsoft 365 Business Premium ili Microsoft 365 Business standard pomoću kupovine napredne zaštite pretnje. Da biste saznali više, pogledajte odeljak Zaštita pretnje za mala preduzeća.

Phishing je zlonamerni napad u kojem izgleda kao da je poslata iz poznatog izvora, ali pokušava da prikupi lične informacije. Microsoft 365 podrazumevano uključuje neku anti-phishing zaštitu, ali tu zaštitu možete povećati tako što ćete doterati postavke. Hajde da pogledamo.

 1. U centru administracije na https://admin.Microsoft.com, izaberite stavku bezbednost, Upravljanje pretnjama, smernice, a zatim ATP-anti-phishing.

 2. Izaberite stavku podrazumevane smernice da biste je usaili.

 3. U odeljku imitiranje izaberite stavku Uredi.

 4. Idite na stavku Dodajte domeni da biste zaštitili i izaberite preklopnik da biste automatski uključili domene koji imate.

 5. Idite na stavke Radnje, otvorite padajuću listu Ako je e-pošta poslao korisnik koji se imitirai odaberite željenu radnju.

  Otvorite padajuću listu Ako je e-pošta poslat u imitiraju domen i odaberite željenu radnju.

 6. Izaberite stavku Uključivanje Saveta bezbednosti za imitiranje. Odaberite da li će saveti biti obezbeđeni korisnicima kada sistem otkrije imitirani korisnici, domeni ili neobične znakove. Izaberite stavku Sačuvaj.

 7. Izaberite stavku obaveštajna služba za poštansko sanduče i potvrdite da je uključena. To omogućava da vaša e-pošta bude efikasnija po obrascima upotrebe.

 8. Odaberite stavku Dodaj Pouzdane pošiljaoce idomeni. Ovde možete da dodate e-adrese ili domene koji ne treba da se klasifikuju kao imitiranje.

 9. Odaberite stavku Pregledaj postavkei uverite se da je sve ispravno, izaberite stavku Sačuvaj, a zatim Zatvori.

Vaša organizacija sada ima bolju zaštitu od phishing pretnji.

Savet: Saznajte kako vi i Vaši zaposleni možete da se zaštitite od phishing napada dok ste na poslu ili kod kuće. Pogledajte odeljak Zaštita od phishing podataka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×