Zaštita podataka klijenata i dobavljača

Zaštita podataka klijenata i dobavljača

Preduzeća treba da zaštite podatke o kupcu i dobavljaču od gubitka ili krađe da bi zadržali zadovoljstvo klijenta i da bi se pridrže zahtevima usaglašenosti. Potrebno je da obezbedite da su dokumenti zaštićeni odgovarajućim dozvolama, smernicama i upravljanju pristupom, što može biti teško da se upravlja bez pouzdanog i bezbednog rešenja.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Microsoft Intune pruža bezbednosne smernice koje štite informacije o klijentu i dobavljaču u oblaku i lokalno sa bilo kog uređaja, bilo kada. Možete da podesite dozvole zasnovane na akreditivima u različitim skupovima podataka u zavisnosti od uloge zaposlenog. Odlučite za bezbednosne smernice i pravila za pristup za razne uređaje, tako da ako su neki izgubljeni ili ukradeni, možete lako da izbrišete informacije. 

Održavajte produktivnost i lako pristupite nalozima za kupce i snabdevanje kupcima u pokretu sa uslugom Azure Active Directory. Koristite Azure multi-faktor potvrde identiteta da biste omogućili pristup izvan korporacijske mreže zaposlenima kojima je potrebna. Uz Azure zaštitu informacija možete da klasifikujete podatke na osnovu informacija o poverljivosti i nalepnicama da biste se uverili da je zaštićena od neovlašćenog pristupa.

Istaknute stavke

  • Sprečite gubitak podataka sa bilo kog uređaja, bilo gde.

  • Odlučite o bezbednosnim smernicama na osnovu nivoa dozvola, uloga i potreba.

  • Obezbeđivanje da podaci budu klasifikovani i zaštićeni radi buduće bezbednosti.

Saznajte više

Podešavanje planiranja, dizajna i vodiča

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×