Zaštita privatnosti i ličnih podataka u programu FindTime

Koje informacije ima FindTime Butik?

FindTime skladišti šifrovane lične informacije o organizatorima, učesnicima i sastancima.

  • Organizatorima

    • Šifrovanje imena, e-pošta, vremenska zona i podrazumevana postavka koju koristite za kreiranje anketa (uključujući Skype informacije).

    • Šifrovane informacije o svim anketama koje ste kreirali, dovršili i otkazali. To uključuje učesnike, temu i telo anketiranja i glasove koje su podneli svi učesnici.

    • Sve informacije o izbrisanim anketama su oиiљжene, osim vremena kada je kreirana i izbrisana i kako je izbrisana (brisanje organizatora, rok itd.).

  • Učesnici

    • Šifrovano ime i e-adresu koju je obezbedio organizator.

Gde se skladište informacije?

Podaci istraživanja se skladište u poštansko sanduče organizatora.

Koje informacije su vidljive drugima?

Informacije o organizatorima i učesnicima vidljive su samo osobama koje znaju za URL adresu ankete. Dostupne informacije su ograničene na ono što se prikazuje na stranici, tj. ime za prikaz, e-poštu, glasove koje ste podneli, sa kime se sastajete i temu sastanka.

Ko može da pristupi komandnoj tabli organizatora?

Samo organizatori mogu da vide informacije na komandnoj tabli organizatora. Organizatori su autentični tako što se prijavljuju naMicrosoft 365 za preduzeća nalogu.

Ko može da prikaže stranicu za glasanje?

Svako ko prima anketu e-pošte može da pristupi i prikaže stranicu za glasanje. To obično uključuje samo organizatora, primaoce e-pošte i učesnike koji se dodaju na stranici za glasanje.

Funkcija FindTime ne može kontrolisati ko će učesnici napraviti veze ka stranici za glasanje. Moguće je da osoba sa vezom imitira učesnika na stranici za glasanje.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×