Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Kako se softver razvija, ponekad se menjaju tasterske prečice. OneNote tasterska prečica za isečke ekrana promenjena je ispravkama za Windows operativni sistem.

Sada, u Windows 10 ispravka za kreativne, imamo drugu promenu. Windows+Shift+S i dalje hvata ekran, ali umesto prikazivanja opcije Izbor lokacije u OneNote dijalogu, isečak ekrana se šalje odmah u ostavu, tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

Ako više volite da vidite OneNote prilikom uzimanja isečaka ekrana, evo nekih opcija za vas.

  • Ako ste na veb stranici, izaberite sadržaj koji želite da isečete. Kliknite desnim tasterom miša na izbor i odaberite stavku Pošalji OneNote.

  • Ako imate verziju programa OneNote za računare, kao što OneNote 2016 ili 2013, možda imate OneNote ikonu na Windows sistemskog traka. Šta ikona radi možete promeniti tako što ćete postaviti podrazumevanu opciju za uzimanje isečaka ekrana. Kada to završite, klikom na ikonu će se prikazati opcija Izbor lokacije u OneNote dijalogu. Međutim, ne zaboravite da će prikazana tasterska prečica kopirati odmah u ostavu.

Savet: Evo brzog saveta koji treba da znate da li ćete videti dijalog. Kada uzmete isečak ekrana, ako je prikaz strukture oko izbora crven, isečak ekrana će odmah biti poslat u ostavu. Ako je struktura oko izbora crna, videćete dijalog Izbor lokacije u OneNote opcije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×